04 ian. 2024 | 19:14

Doliu în lumea filmului. A mai murit o actriță cunoscută de la Hollywood

Monden
Doliu în lumea filmului. A mai murit o actriță cunoscută de la Hollywood
Doliu, din nou, în filmul internațional. Actrița Lillian Crombie a murit la 66 de ani. Anunțul făcut de fiica ei.

O altă actriță cunoscută de la Hollywood s-a stins din viață în urmă cu două zile, mai exact marți, 2 ianuarie 2024. Informația a ajuns în atenția presei în urmă cu puțin timp. Celebritatea a jucat lături de Nicole Kidman și Hugh Jackman în cunoscutul film Australia, din 2008. Foto

Actrița Lillian Crombie a murit la 66 de ani

Actrița Lillian Crombie, cunoscută pentru rolurile jucate în producțiile The Secret Life of Us și Mystery Road, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani. A jucat alături de Nicole Kidman și Hugh Jackman în epicul film Australia, din 2008, al lui Baz Luhrmann.

Moartea celebrității de la Hollywood a fost anunțată marți, 2 ianuarie 2024, de către fiica ei, Elaine Crombie, care i-a adus mamei sale un omagiu emoționant pe platforma socială Facebook:

„Lillian Crombie a dansat în întreaga lume, a jucat pe scene din întreaga lume, a înfrumusețat marele ecran, micul ecran și a lăsat cu siguranță o amprentă în viața noastră”.

Te-ar putea interesa și: Doliu uriaș la Hollywood. A murit un actor celebru, nominalizat la Oscar

Omagiile aduse pe internet, în amintirea regretatei actrițe Lillian Crombie

Anunțul trist al stingerii din viață al actriței Lillian Crombie a fost, de curând, inundat de omagii emoționante, inclusiv din partea unui proeminenta actriță indigenă Natasha Wanganeen:

„Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru oamenii noștri. Ești o inspirație și vei fi întotdeauna pentru oricine te-a cunoscut și te-a iubit”.

Reprezentanții South Australian Film Corporation au transmis că au primit vestea stingerii din viață a actriței Lillian Crombie cu profundă tristețe.

Te-ar putea interesa și: Doliu în lumea presei. A murit un celebru jurnalist de investigații

La ce teatre renumite a jucat Lillian Crombie, în afara aparițiilor sale de pe micul ecran

În anul 2019, actrița Lillian Crombie, din Port Pirie, din Australia de Sud, a primit un premiu pentru contribuțiile sale la artă pe durata întregii vieți, de la Equity Foundation. Dramaturgul și directorul artistic Wesley Enoch a descris-o drept un pionier care a deschis calea povestirilor Primelor Națiuni.

„Momentul ei uimitor al benzilor desenate este legendar. Cine ar putea rezista vreodată felului în care face cu ochiul și zâmbetului său? Te face să râzi în timp ce ea oferă o lecție de viață uriașă”, s-a exprimat australianul Wesley Enoch.

Pe lângă cariera strălucită de pe micul ecran, Lillian Crombie a apărut și pe scena unora dintre cele mai prestigioase grupuri de teatru din țară, printre care de numără: Belvoir St Theatre, Sydney Theatre Company și State Theatre Company of SA.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul iar publicul a huiduit EBU
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Ciorbă cu afumătură și tarhon. Rețeta delicioasă din inima Ardealului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Trebuie să primească BANII de la stat. Lege pentru proprietarii de TERENURI din România
Capital.ro
Duminica Tomii, sărbătoarea care încheie Săptămâna Luminată. Tradiții și obiceiuri respectate în ziua de 12 mai
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro