Doliu crunt în muzica românească. Cântărețul a murit la nici 30 de ani, în chinuri

Doliu crunt în muzica românească. Cântărețul a murit la nici 30 de ani, în chinuri
Doliu urias in muzica romaneasca

Cunoscutul interpret de muzică populară, pe nume Dumitru Stroie, a murit astăzi, la nici 30 de ani. Tânărul este originar din Jina, iar cei apropiați îi spuneau Mitică de la Jina.

Doliu crunt în muzica românească

Dumitru Stroie a murit în această dimineață într-un accident de mașină după ce autoutilitara pe care o conducea a lovit un TIR, vineri dimineața, pe DN 7, în zona localității Drăganu-Olteni, din județul Argeș.

„A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectos atât cu familia sa cât și cu cei din jur. A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre, Claudia Olariu, pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a postat artistul Sebastian Stan, nașul de cununie, pe o rețea de socializare.

De asemenea, în această seară, pe contul de Facebook al lui Dumitru Stroie, cunoscuții, apropiații și toți cei care l-au iubit și i-au apreciat munca au postat multe mesaje prin care își exprimă regretul.

„Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, Dumitre!  Vei rămâne în amintirea mea ca un mare iubitor de neam și cultură tradițională! Ai fost mereu atent cu modul în care te prezentai in fața publicului și ai știut să asculți sfaturilor celor din jur! Exemplu de modestie și un caracter deosebit de frumos! Te-a iubit Dumnezeu, cu siguranță, altfel nu plecai atât de repede! Dramatic și nedrept!! Odihnă veșnică în împărăția cerurilor!”

Ultima postare a lui Dumitru Stroie pe pagina sa de Facebook

„Dumnezeu să te odihnească în ceata dreptilor!”
„Drum lin către ceruri, prieten drag!”

Și Vasile Beschiu, primarul comunei Jina, a postat un mesaj pe contul său de Facebook, însoțit de o poză cu artistul Dumitru Stroie. „Dumitru Stroie- Dumnezeu să-l ierte!”

Ultima postare a lui Dumitru Stroie pe pagina sa de Facebook a fost cu o zi înainte de tragedie și este un colaj cu colinde de Crăciun.

Potrivit celor relevate de cercetările poliţiei, Dumitru Stroie a decedat după ce autoutilitara pe care o conducea ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un TIR, chiar în zona localității Drăganu-Olteni din județul Argeș. De asemenea, pompierii din Argeș au intervenit să îl salveze pe șoferul autoutilitarei, care era Dumitru Stroie și care rămăsese încarcerat, dar acesta suferise leziuni foarte grave, iar paramedicii n-au mai putut decât să constate decesul. Fanii artistului sunt acum îndoliați, iar mesajele de condoleanțe curg.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI