Doinița Oancea, zi importantă alături de iubitul ei. ”Drăguțul ăsta e al tău?” Cu cine se iubește actrița din Sacrificiul

Doinița Oancea, zi importantă alături de iubitul ei. Cu cine se iubește frumoasa actriță?

Doinița Oancea se mândrește cu iubitul ei pe rețelele de socializare. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți și cum le-au arătat fanilor că sunt pregătiți pentru o zi deosebită pentru ei? Domnișoarele care o urmăresc pe actriță au adăugat comentarii picante postării.

Doinița Oancea, zi importantă alături de iubit

Frumoasa actriță din Fructul Oprit a ținut deseori relațiile amoroase pentru ea, familie și prieteni. După relația cu Ghenu terminată într-un mod foarte urât, a ales să fie mai reticentă. Amintim că atunci Lora, prietena ei cea mai bună, i la „suflat” pe bărbat, chiar dacă blondina era prietena cuplului. Bruneta a stat o bună perioadă singură, timp în care s-a zvonit că are o legătură aparte cu Augustin Viziru, iar mai apoi ni l-a prezentat pe cel cu care este acum. Aceștia îi surprind deseori pe fani cu filmulețe haioase, poze emoționante, dar și cu declarații deosebite.

Postarea recentă de pe o rețea de socializare a actriței i-a surpins pe cei doi îmbrăcați la patru ace, semn că sunt gata pentru o zi importantă. Mare le-a fost mirarea celor care o urmăresc atunci când au văzut descrierea: „#thegodparents ?„. Tinerii îndrăgostiți fac un pas extrem de important în relația lor, anume că vor și nași, lucru care-i va lega pe viață indiferent de cum este scrisă povestea lor de dragoste.

Doinița Oancea, zi importantă alături de iubit
Doinița Oancea, zi importantă alături de iubit

„El are răbdare”

„Am fost şi la mare şi la munte, pentru că vacanţa mea este foarte scurtă. Mai urmează unsejur la munte, dar nu ştim când. Mă înţelege şi sunt foarte bine. Din cauza programului încărcat, lucrurile au fost puțin dubioase, dar ne-am refocusat, iar acum totul este ok. Comunicarea e cheia, dacă mă enervez, el are răbdare să îmi explice şi gata îmi trec nervii. Când el se enervează, încerc să mă temperez şi eu puţin. (…) când avem timp liber, ne trezim puţin mai târziu, el mănâncă,eu beau o cafea”
Doinița Oancea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI