20 nov. 2019 | 15:23

Doinița Oancea și Lora au fost cele mai bune prietene. Cum au ajuns la un scandal de proporții

Monden
Doinița Oancea și Lora au fost cele mai bune prietene. Cum au ajuns la un scandal de proporții
Doinița Oancea și Lora au fost cele mai bune prietene, dar au ajuns rapid la un scandal de proporții

Doinița Oancea și Lora au fost prietene la cataramă, dar ceva a intervenit în relația lor. Acestea au ajuns rapid la un scandal de proporții care abia dacă s-a dezlipit de tabloidele mondene. Ce s-a petrecut între ele?

Doinița Oancea și Lora, de la prietenie la scandal

Poate nu mulți își mai aduc aminte împrejurările în care Lora și Ghenu s-au cunoscut. Cu toate că acum sunt unele din cele mai apreciate cupluri din showbiz, mai ales după participarea la Asia Expres, la început au fost aspru criticați. După ce Lora a divorțat cu scântei de comediantul Dan Badea, i l-a „suflat” pe Ghenu prietenei sale Doinița, spunea presa în anul 2016. Cu toate că situația cerea să devină victimă, bruneta nu a aceeptat acest rol. Fanii actriței i-au fost alături, aceasta fiind trădată de două persoane dragi și într-un fel mai puțin nobil.

„Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum. Acum am 50 de kilograme. Aş putea să mai dau jos două”
Doinița Oancea

Doinița Oancea și Ionuț Ghenu, actualul iubit al Lorei

Doinița Oancea și Ionuț Ghenu, actualul iubit al Lorei

„Puteam să nu mănânc nimic cu săptămânile”

Actrița a povestit atunci că după ce au început să apară zvonurile în presă despre fostul iubit și prietena sa cea mai bună, nu și-a dorit decât să dispară.

„Cred ca puteam să nu mânânc nimic cu săptămânile. Mă forţam să mănânc ceva, pentru că ştiam că îmi fac singură rău. Cred că a fost o perioadă în care nu am mai înţeles nimic şi am renunţat chiar şi pe el să-l mai întreb. Proiectul «Ferma Vedetelor» a apărut de nicăieri. Banii m-au interesat foarte puţin. Probabil că Dumnezeu a zis «stai acolo două luni că stai bine»”
Doinița Oancea

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro