Lora și Ionuț Ghenu vor face nuntă. Artista spune de ce îi este cel mai frică, după o căsnicie eșuată

Lora a anunțat că-și va oficializa în sfârșit relația cu Ionuț Ghenu. Din păcate, are o mică temere față de acest legământ. Semn că cine se arde..suflă și-n iaurt, Lora are deja un mariaj eșuat la activ, așa că e normal să aibă o mică frică față de acest eveniment. Ce spune artista despre viitoarea căsătorie?

Lora și Ghenu se căsătoresc! Ce temeri are artista?

După trei ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu s-au decis să se căsătorească. Deși iubita cântăreață a divorțat cu câțiva ani buni în urmă de Dan Badea, acuzându-l de agresiune, încă are o teamă instalată lângă acest legământ. Vedeta nu s-a sfiit să vorbească de ce îi este mai exact frică. Cu toate acestea, a menționat și că își dorește foarte mult să facă acest lucru pentru că-l iubește pe Ghenu.

„Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să repete. Nu trebuie să suporte Ionuţ fricile mele la nesfârşit… băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e…”
Lora (Sursa: viva.ro)

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc! Ce temeri are artista, după un mariaj nereușit
Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc! Ce temeri are artista, după un mariaj nereușit

Cuplul a hotărât cine vor fi nașii

Nunta va fi una restrânsă, dorindu-se clar intimitate, iar invitații vor fi puțini, dar buni, așa cum a susținut solista. Cei care vor veni la cel mai important eveniment din viața lor de cuplu vor fi oameni care le-au fost alături, care îi cunosc fiecare părticică și care le-au oferit sfaturi foarte bune de-a lungul timpului. Despre nași nu a oferit prea multe detalii, însă este sigur că cei doi s-au hotărât la mai multe perechi de părinți spirituali.

„De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune ‘foarte urât din partea ta. El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşela”
Lora 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI