Doi tineri au dansat pe mașina Poliției și s-au lăudat pe rețelele de socializare. La scurt timp, au fost săltați de mascați

Doi tineri au dansat pe mașina Poliției și s-au lăudat pe rețelele de socializare. La scurt timp, au fost săltați de mascați
Cei doi au fost identificați de oamenii legii

Doi tineri s-au urcat pe mașina Poliției și au dansat pe manele, apoi au postat clipul video pe rețelele de socializare. Întâmplarea a avut loc în comuna Tîmboiești din Vrancea, în seara zilei de 6 decembrie.

Cei doi au fost identificați de oamenii legii

Băieții, în vârstă de 15 și 16 ani, au fost filmați în timp dansau pe autospeciala poliției de prietenii lor, care au urcat clipul video pe rețelele de socializare. Oamenii legii nu se aflau în apropiere în acel moment, însă au fost identificați ulterior. La scurt timp, polițiștii din trupele de intervenții i-au descoperit pe cei doi și i-au adus la poliție.

„Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar  tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi. 

Aceştia au fost conduşi la sediul subunităţii de poliţie, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, potrivit IPJ Vrancea.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere pe numele celor doi tineri.

Trei tineri bănuiți de furturi din locuințe și societăți, ridicați de polițiști

În cursul zilei de duminică, 5 decembrie, trei tineri din Botoșani s-au trezit cu polițiștii la ușă, fiind bănuiți de comiterea a șapte furturi din locuințe și societăți, comise pe raza județului Botoșani. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au organizat cinci percheziții domiciliare, în urma cărora au fost arestați preventiv pentru 30 de zile doi tineri.

Perchezițiile domiciliare s-au desfășurat pe raza județului Botoșani, fiind efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducerea unui vehicul fără permis.

Oamenii legii au ridicat bunuri și obiecte ce proveneau din infracțiunilor comise sau care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor. Este vorba despre 488 de lei, 180 de euro și 7 telefoane mobile. Totodată, trei tineri au fost conduși la audieri, iar doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, ce doi tineri reținuți au fost prezentați în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei Iași, care au dispus arestarea preventivă a acestora timp de 30 de zile. Descinderile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași. De asemenea, la acțiuni au participat și polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și I.P.J. Botoșani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI