07 dec. 2021 | 15:30

Doi tineri au dansat pe mașina Poliției și s-au lăudat pe rețelele de socializare. La scurt timp, au fost săltați de mascați

News
Doi tineri au dansat pe mașina Poliției și s-au lăudat pe rețelele de socializare. La scurt timp, au fost săltați de mascați
Cei doi au fost identificați de oamenii legii

Doi tineri s-au urcat pe mașina Poliției și au dansat pe manele, apoi au postat clipul video pe rețelele de socializare. Întâmplarea a avut loc în comuna Tîmboiești din Vrancea, în seara zilei de 6 decembrie.

Cei doi au fost identificați de oamenii legii

Băieții, în vârstă de 15 și 16 ani, au fost filmați în timp dansau pe autospeciala poliției de prietenii lor, care au urcat clipul video pe rețelele de socializare. Oamenii legii nu se aflau în apropiere în acel moment, însă au fost identificați ulterior. La scurt timp, polițiștii din trupele de intervenții i-au descoperit pe cei doi și i-au adus la poliție.

„Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar  tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi. 

Aceştia au fost conduşi la sediul subunităţii de poliţie, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere”, potrivit IPJ Vrancea.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere pe numele celor doi tineri.

Trei tineri bănuiți de furturi din locuințe și societăți, ridicați de polițiști

În cursul zilei de duminică, 5 decembrie, trei tineri din Botoșani s-au trezit cu polițiștii la ușă, fiind bănuiți de comiterea a șapte furturi din locuințe și societăți, comise pe raza județului Botoșani. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au organizat cinci percheziții domiciliare, în urma cărora au fost arestați preventiv pentru 30 de zile doi tineri.

Perchezițiile domiciliare s-au desfășurat pe raza județului Botoșani, fiind efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducerea unui vehicul fără permis.

Oamenii legii au ridicat bunuri și obiecte ce proveneau din infracțiunilor comise sau care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor. Este vorba despre 488 de lei, 180 de euro și 7 telefoane mobile. Totodată, trei tineri au fost conduși la audieri, iar doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, ce doi tineri reținuți au fost prezentați în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei Iași, care au dispus arestarea preventivă a acestora timp de 30 de zile. Descinderile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași. De asemenea, la acțiuni au participat și polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și I.P.J. Botoșani.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro