Doi soți din Galați, găsiți morți în propria casă. Ce a descoperit poliția la primele investigații

Doi soți din Galați, găsiți morți în propria casă. Ce a descoperit poliția la primele investigații
Doi soți din Galați, găsiți morți în propria casă. Ce a descoperit poliția la primele investigații

Descoperire șocantă într-o casă din Galați, acolo unde au fost găsite două trupuri, ale unu bărbat și o femeie, fără viață. Din primele informații, se pare că este vorba despre crimă, urmată de sinucidere.

Doi soți găsiți morți în casă

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 32 de ani, și soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 42 de ani. Cei doi au fost găsiți fără viață în casa în care locuiau. Tragedia a avut loc în județul Galați, comuna Independența.

Trupurile fără viață a celor doi au fost descoperite de către copiii femeii care era plecați la o mătușă în ziua tragediei. Se pare că bărbatul și femeia erau împreună de mai mulți ani. Cu toate acestea, copiii, o fată de 17 ani și un băiat de 9 ani, erau dintr-o relație anterioară.

Anchetatorii au stabilit că decesul femeii ar fi fost provocat după ce a fost înjunghiată de mai multe ori. Pe de cealaltă parte, bărbatul a fost găsit spânzurat în grajd. Vecinii spun că cei doi soți se certau des. Anchetatorii nu exclud ipoteza unei crime urmată de sinucidere.

Român din Italia, găsit mort în casă

Descoperirea macabră a fost făcută vineri dimineață, 20 august 2021. Corpul bărbatului a fost descoperit în localitatea Sannazzaro de’ Burgondi, situată în provincia Pavia din Lombardia.

Cei care au găsit trupul neînsuflețit sunt pompierii și personalul de la Crucea Roșie. Sora românului decedat îl suna de patru zile încontinuu, însă bărbatul nu răspundea la telefon deloc. În cele din urmă, femeia a reușit să alerteze autoritățile din Sannazzaro. Sora bărbatului trăiește în România.

La rândul lor, autoritățile au trimis pompierii și o ambulanță la apartamentului românului. Nimeni nu răspundea la telefon sau la ușă, așa că pompierii au intrat pe geam, folosind scara. Odată ce au intrat, au găsit corpul bărbatului pe podea, cu indicii clare că era decedat de câteva zile.

Se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct și nu a mai apucat să ceară ajutor nimănui. Procurorul care a preluat cazul a decis să se efectueze autopsia pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Sursele locale mai precizează că bărbatul lucra la o firmă externă care avea un contract încheiat cu rafinăria Eni din Sannazzaro și Ferrera. Bărbatul trăia singur în Italia, însă era în strânsă legătura cu sora sa din România. Vorbeau aproape zilnic la telefon.

În momentul în care femeia a observat că fratele ei nu răspunde la telefon s-a panicat și s-a gândit la ce e mai rău. Din nefericire, temerile ei s-au adeverit.