Documentul oficial care a șocat o lume întreagă: Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă la nivel mondial

Documentul oficial care a șocat o lume întreagă: Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă la nivel mondial
Documentul oficial emis de guvernul german, care a șocat întreaga lume. ”Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă la nivel mondial”. Sursa foto: capital.ro

Un document de 93 de pagini făcut de oameni de știință germani, aprobat de Ministerul de Interne din Germania, arată că pandemia de coronavirus este, de fapt, o alarmă falsă la nivel mondial. Stephan Kohn, angajat al Ministerului de Interne din Germania și coordonator al raportului, a fost suspendat din funcție după apariția publică a raportului.

Document oficial emis de guvernul german. ”Pandemia de coronavirus, o alarmă falsă la nivel mondial”

Mai mulți experți germani în domeniul sanitar, reprezentanți ai mai multor universități din Germania, la cererea guvernului condus de Angela Merkel, au întocmit un raport care arată că pandemia de coronavirus nu ar fi altceva decât o alarmă falsă la nivel mondial.

Astfel, autorii documentului susțin că pericolul prezentat de coronavirus a fost cu mult supraevaluat. Aceștia mai susțin că nu există dovezi potrivit cărora pericolul prezentat de COVID-19 ar fi mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general. În  raport se mai precizează că multe dintre persoanele care au murit infectate cu coronavirus ar fi murit oricum, anul acesta, fie din cauza vârstei înaintate, fie ca urmare a afecțiunilor de care aceștia erau bolnavi.

Stephan Kohn și Angela Merkel
Stephan Kohn și Angela Merkel. Sursa foto: ziarulromanescgermania.ro

Gripa normală a făcut de șase ori mai multe victime decât COVID-19

De asemenea, în raportul respectiv s-a făcut și o comparație cu mortalitatea provocată de o gripă normală. Astfel, în trei luni au murit 250.000 de persoane din cauza coronavirusului, iar din cauza epidemiei de gripă, în anul 2017-2018, au murit nu mai puțin de 1,5 milioane de oameni.

Concluzia raportului: pericolul prezentat de COVID-19 nu este mai mare decât al altor tipuri de virus și nu există dovezi care să indice că pandemia de COVID-19 nu ar fi altceva decât „o alarmă falsă„.

Restricțiile au omorât mai mulți oameni decât coronavirusul

În plus, experții coordonați de Stephan Kohn, politolog și angajat al Ministerului de Interne al Germaniei, susțin că măsurile luate de echipa condusă de Angela Merkel pentru limitarea răspândirii coronavirusului a avut „consecințe numeroase și grave” asupra populației țării. Astfel, restricțiile impuse ar fi provocat mai multe decese decât COVID-19, ținând cont de faptul că pacienții care suferă de alte boli decât coronavirus nu au mai fost spitalizați.

Astfel, experții germani care au redactat raportul au transmis un comunicat prin care critică Guvernul de la Berlin că a ignorat sfaturile lor. După apariția raportului, Stephan Kohn a fost suspendat din funcție, scrie ziarulromanesc.de. După apariţia publică a „Documentului 93”, Ministerul de Interne german i-a dat lui Kohn „interdicţie de exercitare a atribuţiilor de serviciu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI