Documente secrete de la Vatican. Ce se va întâmpla în 2021

Documente secrete de la Vatican. Ce se va întâmpla în 2021
Arhivele Secrete ale Vaticanului. Ce se întâmplă în 2021

În Arhivele Vaticanului se găsesc secrete extraordinare. Cu toate acestea, nimeni nu poate intra fără aprobare, într-un astfel de loc. Acolo, întreaga istorie a omenirii este așezată pe rafturi, la o temperatură constantă, menținută artificial. Cărți, documente cu o vechime extraordinară, artefacte incredibile care îți pot schimba viața.

Mari dezvăluiri despre anul 2021

Revelații, răspunsuri la întrebări, la care din păcate, au acces doar ”inițiații”. Însă, există informații cu privire la unele documente pe care Vaticanul le-ar deține. Ar fi vorba despre anul 2021, un an al deciziilor cu repercusiuni la nivel global. Documentele îi are în vedere pe oameni politici importanți ai lumii.

În arhivele Vaticanului există unele dintre cele mai importante documente secrete, care ar putea chiar să modifice istoria și destinul omenirii. Este vorba despre secrete care, dacă ar fi descoperite, ar schimba total ideea despre viaţă. Potrivit unor surse neoficiale, documentele din arhivele Vaticanului descriu cu lux de amănunte locurile unde au fost ascunse artefacte legate de istorie, dar și de implicarea extratereștrilor în evoluția umană.

Cine are acces la arhivele secrete

Doar patru oameni ar avea acces la aceste documente din Arhivele Vaticanului: Bibliotecarul, doi Arhiviști Emeriți și Șeful Arhivelor Secrete ale Vaticanului. Ceilalți, inclusiv înalții reprezentanți ai Vaticanului, când doresc să citească un anumit document secret din aceste arhive, trebuie să facă o cerere, iar apoi să aștepte aprobarea.

Foarte mulți cercetători și jurnaliști au vrut să intre în Arhivele Vaticanului, de-a lungul vremii, însă zeci de mii de cereri au rămas, pentru totdeauna, respinse. Doar câțiva ”privilegiați” au putut să pășească în ”zona interzisă” a arhivelor, potrivit cancan.ro.

Arhivele secrete despre Papa Pius al XII-lea

În curând, arhivele secrete despre Papa Pius al XII-lea vor fi făcute publice la Vatican. Numai că va fi nevoie de mai mulți ani pentru a parcurge toate manuscrisele. “Bisericii nu îi este teamă de istorie”, a spus actualul Papă, care, prin decizia sa de a deschide arhivele, încearcă să pună capăt unor decenii de dispută privind rolul celui care a fost Papă în perioada celui de Al Doilea Război Mondial.

Papa Pius al XII-lea, supranumit uneori și “Papa lui Hitler”, a fost acuzat că a tolerat ascensiunea nazismului în Germania și că nu a făcut destul pentru protejarea evreilor în timpul Holocaustului. Arhivele Vaticanului cu privire la perioada Holocaustului vor fi puse la dispoziția cercetătorilor autorizați.

Acestea cuprind perioada pontificatului Papei Pius al XII-lea, din 1939 până în 1958. Peste 150 de istorici și analiști s-au înscris pentru a le putea studia.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI