Doamne, ce frumoși sunt copii lui Tudor Chirilă. Sunt două bomboane. Galerie FOTO

Doamne, ce frumoși sunt copii lui Tudor Chirilă. Sunt două bomboane. Galerie FOTO
Iată cât de frumoși sunt copiii lui Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă s-a născut pe 28 mai 1974 la București este un actor, muzician, compozitor și producător român. A fost solistul formației Vama Veche, apoi a fondat formația Vama. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români.

Iată cât de frumoși sunt copiii lui Tudor Chirilă

În 2014, a devenit antrenor la Vocea României, alături de Loredana Groza, Smiley și Marius Moga. De-a lungul timpului, Tudor Chirilă s-a implicat în numeroase campanii sociale. În 2005, a fost inițiatorul campaniei “Live pentru viață”, prin care s-au strâns donații pentru sinistrați.

A susținut campania de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer „Nu mă ignora”, inițiată de Asociația Salvează Vieți. Alături de „Agenția de Vise”, compania sa de management și booking artistic, a derulat foarte multe proiecte cu impact social și cultural, printre care “Chirilă în licee” – turneu de mentorship în liceele din București, “Cruciada Culturii”, “Premiile Ioan Chirilă” .

Partenera lui Tudor Chirilă este foarte grijulie cu cei doi copii
Partenera lui Tudor Chirilă este foarte grijulie cu cei doi copii

Tudor Chirilă tată

În viața personală, Tudor Chirilă a avut câteva relații celebre și pline de peripeții, una cu Dorina Chiriac, cealaltă cu Andreea Raicu. În prezent, Chirilă formează un cuplu cu Iulia Mâzgan, care i-a dăruit doi copii.

Tudor Chirilă a devenit tată pentru a doua oară în vara lui 2016. Iulia Mâzgan, iubita lui, i-a dăruit un băieţel, acesta fiind cel de-al doilea copil al cuplului, care mai are, de asemenea, tot un băieţel. Tudor Chirilă si Iulia au o relaţie discreta, perioadă în care au devenit părinți de două ori. Despre cea de-a doua sarcină a Iuliei s-a aflat în luna aprilie a anului 2016 când cei doi au fost prezenţi la premiera filmului Dincolo de calea ferata’.

Tudor Chirilă își ține viața privată departe de ochii presei

Tudor Chirilă nu dorește să-și expună deloc viața privată, el având o poziție fermă în acest sens. Iată ce spunea înainte de nașterea primului lui copil, acum în vârstă de 4 ani și 10 luni.

„Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât si mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI