Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, în colaps. ”A ajuns la capătul răbdării!”

Brad Pitt nu mai are răbdare în privința războiului cu Angelina Jolie. Ce i-a spus acesteia?

Brad Pitt i-a dat un ultimatul fostei sale soții. Cunoscutul actor nu mai poate suporta situația în care se află. Ce i-a cerut Angelinei Jolie?

Brad Pitt, la capătul răbdării! Ce ultimatul i-a dat Angelinei Jolie?

Problemele dintre unul din cele mai celebre cupluri pare că nu se mai termină. Brad Pitt și-a pierdut răbdarea și a decis să ia măsuri în privința divorțului. Cu toate că s-a separat legal de fosta soție, încă mai sunt multe lucruri de rezolvat pentru ca procesul să poată fi numit finalizat. Deși și-au spus adio acum o bună bucată de vreme, divorțul nu este încheiat definitiv pentru că Angelina Jolie pare că face orice îi stă în putință pentru a-l prelungi pe zi ce trece, potrivit afirmațiilor unui apropiat al actorului.

Brad Pitt și-a pierdut răbdarea și i-a dat un ultimatul Angelinei, conform sursei citate. „Brad a fost extrem de răbdător pe toată durata procesului de divorț, chiar dacă a fost pus în situații limită de multe ori”, a declarat prietenul actorului pentru The Sun.  Chiar dacă de felul lui Brad este o persoană calmă, acum a ajuns la capătul răbdării, a obosit și este deranjat că Angelina mută tot timpul termenele când trebuie să se întâlnească în instanță și întârzie procesul de divorț lună după lună. El simte că Angelina ia totul ca pe o joacă”, a mai dezvăluit aceeași sursă.

Bradd Pitt, sătul de termenele amânate ân instanță în privința divorțului de Jolie. Ce ultimatum i-a dat actorul?
Bradd Pitt, sătul de termenele amânate în instanță în privința divorțului de Jolie. Ce ultimatum i-a dat actorul?

Relație cu năbădăi

Sătul până peste cap de situația creată, Brad Pitt le-a cerut fostei soții, prin intermediul avocaților săi, să stabilească o dată finală pentru definitivarea divorțului. Acesta a amenințat-o cu faptul că, dacă nu va face acest lucru, vor interveni sancțiuni financiare.

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au început povestea de iubire în anul 2004. Din păcate, se pare că mariajul nu le-a priit, astfel că, după ce au decis să se căsătorească, în 2014, la scurt timp au și divorțat, în 2016. Pitt, în vârstă de 55 de ani și Jolie, 43 de ani, au decis atunci să împartă custodia celor șase copii pe care îi au împreună: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI