Divorțează Donald Trump?! Vestea de ultimă oră venită din SUA

Divorțează Donald Trump?! Vestea de ultimă oră venită din SUA
Divorțează Donald Trump de Melania?

Donald Trump este căsătorit cu Melania de 15, însă în ultima vreme tot au apărut zvonuri precum că soția președintelui ar vrea să pună capăt mariajului. Un zvon ar fi întreținut chiar de fosta asistentă a lui Trump care susține că totul a fost doar o afacere.

Divorțează Donald Trump?! Vestea de ultimă oră din Statele Unite

Omarosa Manigault, fosta asistentă a președintelui american, a dezvăluit că Melania și Donald Trump ar fi căsătoriți din interes, chiar dacă căsnicia acestora durează încă din anul 2005.

Potrivit The Independent, fostul model, în vârstă de 50 de ani vrea să pună capăt mariajului cât mai curând, însă așteaptă momentul oportun pentru a anunța despărțirea. Conform sursei citate, Melania a fost constrânsă de Donald Trump, fiind chiar amenințată cu moartea.

Divorțează Melania de Donald Trump?

Se pare că Donlad Trump este un bărbat răzbunător, acesta fiind și motivul pentru care, dacă soția sa ar fi cerut divorțul în timpul mandatului său ar fi privat-o de multe lucruri și ar fi căutat un mod prin care aceasta să nu mai aibă cetățenie în țara sa adoptivă, SUA.

”Ea numără literalmente clipele care o despart de un divorț. Donald a precizat că dacă Melania îndrăznește să ceară divorțul și încearcă să-l umilească atâta timp cât este președinte, el va găsi o modalitate de a o deporta în patria sa, Slovenia, de a-i invalida cetățenia, în cel mai mare secret. Este un bărbat răzbunător.

Nu va ezita să o pedepsească și să o priveze de toate” a declarat Omarosa Manigault.

Potrivit fostei secretare a lui Trump, divorțul celor doi este iminent

Așadar Omarosa Manigault este ferm convinsă că despărțirea dintre cei doi este iminentă. Dezvăluirile ei nu par doar presupuneri, Melania probabil dorindu-și să nu mai fie considerată soție trofeu.

Melania, fost model a ieșit în evidență datorită pictorialelor nud în care a apărut de-a lungul vremii și a ajuns să fie a treia soție a lui Donald Trump la scurt timp după ce acesta a divorțat de Marla Maples. Relația lor a început în perioada în care bărbatul era prezentator, iar ea o simplă concurentă.

Divorțează Melania de Donald Trump?
Divorțează Melania de Donald Trump?

Mulți se întreabă ce i-a adus împreună, speculând că totul ar fi fost un aranjament din care ambii au avut de câștigat. Se pare că adevărul nu-l știe nimeni, însă Melania Trump a obținut cu ajutorul lui Donald Trump cetățenia americană în 2006.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI