Detaliul șocant observat de oameni la Melania Trump. Poza a creat isterie pe Twitter

Detaliul șocant observat de oameni la Melania Trump. Poza a creat isterie pe Twitter
Detaliul apărut pe pagina de Twetter a Melaniei Trump

Ce au observat oamenii pe contul de Twitter al Melaniei Trump? Pănă și Prima Doamnă a rămas contrariată. Care a fost detaliul apărut pe pagina sa oficială a rețelei de socializare?

Detaliul apărut pe pagina de Twitter a Melaniei Trump

O imagine a soților Trump a trezit suspiciuni în mediul online. Mai exact, e vorba despre cuplul prezidențial care se îmbarca pe Marine One. Gestul Primei Doamne a stârnit o adevărată frenezie pe rețelele de socializare, arată mirror.co.uk. Zvonurile arată că Melania Trump ar fi fost înlocuită cu o dublură. Imaginea cu cei doi urcând la bord a trezit semne de întrebare în rândul utilizatorilor de Twitter care au observat că ceva e schimbat la Melania, cei mai mulți susținând că nu e vorba despre soția președintelui Americii.

Soții Trump la bordul Marine One
Soții Trump la bordul Marine One

În imagine apare Melania urcând la bord prima, îmbrăcată cu o rochie neagră lungă și purtând ochelari de soare negri care îi ascundeau fața. Recentele poze cu aceasta au provocat nenumărate speculații că ar fi vorba despre o dublură. Zvonurile că Melania ar avea o înlocuitoare pentru câteva dintre evenimentele publice circulă deja de ani buni.

În 2019, americanii au atras atenția la o poză de-a cuplului de la un memorial pentru victimele tornadelor din Alabama unde cu toții susțineau că doamna Trump arată diferit.

„Nu am crezut niciodată cospirațiile #FakeMelania, dar se poate spune că 100% nu este ea, pentru că se uită cu drag la un pom de Crăciun din depărtare”, a fost unul din comentariile de la postarea oficială.


/pre>

Președintele Americii, noi declarații absurde în contextul pandemiei

Președintele Statelor Unite ale Americii face din nou afirmații tulburătoare, de data aceasta în cadrul unui miting de campanie susținut în Carolina de Nord, din cursul zilei de sâmbătă.  Trump a repetat afirmația falsă conform căreia numărul de infectări de COVID-19 e în creștere pentru că a crescut și numărul testărilor.

„Știți de ce avem atât de multe cazuri? Pentru că testăm atât de mult. Într-un fel e bine, într-un alt fel este prostesc. Dacă se prăbușește un avion și mor 500 de oameni nu vorbește nimeni despre asta. Covid, Covid, Covid, Covid. Apropo, pe 4 noiembrie, nu veți mai auzi de Covid. Sistemul de raportare în această ţară nu e în regulă. Dacă cineva e grav bolnav de inimă, aproape de moarte, şi se îmbolnăveşte de Covid, America raportează moarte de Covid, alte ţări raportează decesul din cauza problemei de inimă. Trebuie să investigăm lucrurile, sunt un pic pe dos”
Donald Trump

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI