Ce i-a spus Loredana Groza lui Florin Salam despre Ștefan Bănică Jr. E iz de mare scandal pe final de an VIDEO

Ce i-a spus Loredana Groza lui Florin Salam despre Ștefan Bănică Jr. E iz de mare scandal pe final de an VIDEO
Ce i-a spus Loredana Groza lui Florin Salam despre Ștefan Bănică Jr.

Faptul că Florin Salam l-a „atacat” pe Ștefan Bănică Jr. într-un live a uimit pe toată lumea. Deși la început s-a crezut că este vorba despre faptul că Florin Salam nu a venit la emisiunea X Factor 2020, unde trebuia să cânte alături de Adrian Petrache, nepotul său, ocazie cu care Ștefan Bănică a avut un comentariu acid vizavi de situația creată, adevărul ar fi altul, iar Loredana Groza ar avea o mare implicare.

Ce i-a spus Loredana Groza lui Florin Salam despre Ștefan Bănică Jr

Florin Salam s-a activat în mediu online la adresa lui Ștefan Bănică Jr., iar cea care l-ar fi „montat„ ar fi fost nimeni alta decât Loredana Groza, colega de platou a acestuia, potrivit Cancan.ro.

Deși inițial el nu ar fi vrut să îi răspundă comentariului lui Ștefan Bănică din timpul emisiunii, când acesta a criticat faptul că Florin Salam nu s-a prezentat în platou pentru a susține momentul muzical cu nepotul său, concurent la X Factor 2020, iată Florin Salam a izbucnit acum la adresa celebrului jurat.

Totul ar fi plecat de la a doua zi de Crăciun, după ce Florin Salam ar fi fost chemat alături de trupa sa la petrecerea organizată în cinstea lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei. La acea petrecere s-ar fi aflat și Loredana Groza, care este în relații bune cu „Regele manelelor”, care i-ar fi mărturisit acestuia că după episodul de la X Factor 2020, Ștefan Bănică ar fi vorbit urât despre manelist ori de câte ori ar fi avut ocazia.

Dezvăluirile Loredanei l-ar fi iritat îndeajuns de mult pe Florin Salam, care nu s-a mai putut abține și, pe lângă alte ironii, a făcut și un live pe o rețea socială unde i-a transmis un mesaj acid celebrului interpret și actor.

Florin Salam, „atac” dur la adresa lui Ștefan Bănică Jr

„Poate ai să auzi tu asta. E diferență mare! Eu știu că te respecți. Să @#$% mama mea, la cum te respecți tu, eu la valoarea mea trebuia să mă respect și mai mult . Dar nu vezi că, în general, bocciii se respectă mai mult decât valorile. Că așa e lăsată lumea asta.

N-aveai voie să vorbești tu de mine! Tu cânți de două ori pe an: de Crăciun  și a doua zi de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru astea! Ce-i drept, ai jucat în Liceenii, mamă, în ce fel ai jucat. M-ai mâncat! De la Sol major.

În sfârșit, îmi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ăla să vorbească de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi, Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele.

Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a fost mesajul manelistului.

Amintim că în urmă cu un an, în finala X Factor, Adrian Petrache, concurentul Loredanei Groza urma să cânte pe scenă cu Florin Salam, unchiul lui, dar înainte de a începe momentul, jurații au aflat că Florin Salam nu a mai ajuns în platou întrucât nu s-ar fi simțit bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI