Divorț șocant în showbiz! A depus actele după ce a fost bătută crunt

Divorț șocant în showbiz! A depus actele după ce a fost bătută crunt

Christina Ricci a luat măsuri imediat după episodul violent petrecut miercuri, în urma căruia a solicitat intervenția Poliției. Astfel, povestea de dragoste a actriței cu tehnicianul și producătorul de film James Heerdegen a ajuns la un final neașteptat de urât.

Christina Ricci, divorț șocant în showbiz!

De altfel, un final pe care nimeni nu l-ar fi prevăzut pentru un cuplu ce părea atât de liniștit. Dar cu atât mai mult cu cât, toți se întreabă dacă acesta a fost primul incident violent în familia lor, iar Christina a acționat corect și prompt ori dacă situația durează de mai multă vreme. Cert este că Christina Ricci a ascuns asta până acum, mai ales că este cel puțin ciudat ca soțul să aibă o unică izbucnire violentă după șapte ani de mariaj liniștit.

Realitatea e că ieri dimineață, Christina Ricci a depus actele de divorț, însă a invocat ca motiv elegant diferențe ireconciliabile, dorind custodia totală a copilului lor în vârstă de cinci ani, pe nume Freddie, și fiind reprezentată de avocatul Samantha Spector. Această acțiune a actriței vine după un episod violent, pentru care a fost nevoie de intervenția poliției.

A fost bătută de soțul ei

Extrem de discretă, Christina Ricci a lăsat mereu să se înțeleagă că duce o viață de familie cât se poate de liniștită și de așezată, după ce s-a căsătorit în luna octombrie 2013 în Manhattan cu producătorul de film James Heerdegen. De altfel, chiar recent, pe 21 iunie, de Ziua Tatălui, actrița a avut o postare drăguță legată de James, spunând ”Te iubim, tati”.

Cu toate acestea, se pare că în ultima vreme lucrurile nu au mai funcționat în mariajul lor. Ba chiar au degenerat, iar miercuri, poliția din Los Angeles a primit un apel disperat legat de un caz de violență domestică în zona Woodland Hills. Victima s-a dovedit a fi nimeni alta decât Christina Ricci, care a obținut și un ordin de restricție împotriva soțului ei, în urma căruia el nu a fost arestat, însă a fost nevoit să părăsească locuința conjugală, fără a avea dreptul de a se mai afla în apropierea soției sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI