Divorț șocant în showbiz! A cântat împreună cu soţia la nuntă, apoi s-a căsătorit cu mireasa

Divorț șocant în showbiz! A cântat împreună cu soţia la nuntă, apoi s-a căsătorit cu mireasa
Divorț șocant în showbiz! A cântat împreună cu soţia la nuntă, apoi s-a căsătorit cu mireasa

A fost un divorț șocant în showbiz-ul autohton, despre care se vorbește și acum. În centrul discuției este interpretul de muzică populară Constantin Măgureanu, care a divorțat de soția sa, Maria Loga, după ce a cântat împreună cu ea la o nuntă. Pare-se, interpretul s-a îndrăgostit pe loc de mireasă… și a rămas cu ea!

Divorț șocant în showbiz!

Încurcate sunt ițele iubirii. Ies noi detalii la iveală despre divorțul lui Constantin Măgureanu de Maria Loga. Maria Loga a povestit pentru Antena Stars partea ei de poveste:

”El a venit cu ideea și cu propunerea de căsătorie. Și eu i-am spus că nu sunt de acord cu așa ceva pentru că știu prin ce-am trecut și era și o diferență de vârstă. A insistat și mi-a explicat că dacă nu e să fim căsătoriți legal și să fiu soția lui, altă relație nu-și dorește cu mine. M-a cucerit cu bunătatea și cu liniștea lui, era liniștea pe care eu nu o avusesem în căsnicia anterioară”, a povestit Maria Lova la Antena Stars. Între cei doi, este o diferență de vârstă de șapte ani, ea fiind cea mare. Așa se face că, într-o zi, s-au dus împreună să cânte la o nuntă și s-a îndrăgostit de mireasă.

Maria Loga, fosta soție a lui Constantin Măgureanu
Maria Loga, fosta soție a lui Constantin Măgureanu

Ce a declarat Maria Loga despre Constantin Măgureanu

”Ea a divorțat la scurt timp, iar el a plecat de acasă. Legătura a început undeva în 2004, în ianuarie. Și a mai stat cu mine până în iunie, până când s-a hotărât să plece, timp în care el acasă el a fost un om perfect normal. Verigheta pe masă a lăsat-o fix în ziua în care a plecat. Iubita lui, actuala soție, era deja însărcinată când el a plecat de acasă”, a mai completat Maria Loga.

De cealaltă parte, Constantin Măgureanu și actuala lui soție au declarat că nimic din ceea ce a spus Maria Loga nu este adevărat.

”Nimic din ceea ce a spus nu este adevărat. Prima dată s-a zvonit că a fugit Constantin Măgureanu cu mireasa, mă mir că a spus că nu a fost adevărat, zvonurile au plecat tot din cauza ei. Sunt foarte multe neadevăruri în ce a spus ea. Ea l-a denigrat trei ani de zile pe la toate televiziunile, că ea l-a făcu artist, nu e adevărat. Ea s-a victimizat prea mult. Între noi a fost dragoste la prima vedere. La nunta mea nu am avut nicio legătură, ne-am cunoscut după vreo 8-9 luni și eu (n.red. Constantin Măgureanu) am făcut primul pas. Eram căsătorit, aveam problemele mele personale și nu e obligatoriu să rămâi căsătorit cu o persoană dacă nu mai simți nimic pentru persoana aceea”, au declrat cei doi actuali soți.