Andreea Marin și secretul din familia ei. Povestea care le-a adus multora lacrimi în ochi

Andreea Marin și secretul din familia ei. Povestea care le-a adus multora lacrimi în ochi
Andreea Marin și secretul din familia ei. Povestea care le-a adus multora lacrimi în ochi

Andreea Marin și-a spus povestea de viață pe contul de Instagram, mai exact pe cea a bunicilor ei din partea tatălui. Vedeta a scos la iveală o fotografie din albumul cu amintiri, o imagine în care apar bunicii săi din partea tatălui.

Andreea Marin și secretul din familia ei

Albumul de familie îl are „moștenire” de la tatăl ei, așa cum mărurisește Andreea Marin, și conține amintiri de generații.

”(…) Azi am hotărât sa deschid albumul de fotografii. Poza pe care o vedeți ii înfățișează pe bunicii mei din partea tatălui, așa cum s-au cunoscut. El, rănit pe front în urma exploziei care l-a proiectat în aer și i-a rănit corpul, cu urmări pentru întreaga viață, dar din fericire nu atât de grave încât sa nu mai poată merge sau lucra. Poveștile și povețele bunicului din viata de pe front îmi răsună și acum în minte, ne fascinau în copilărie… De aici și vorbele lui când ne mai zdreleam genunchii alergând sau cățărați pe garduri și în copaci: „Tu te plângi pentru o zgârietura, alții au luptat în războaie și nu s-au mai plâns. Trece, lasa răsfățul, mergem mai departe!”

Cred în puterea iubirii

Bunicul a ajuns în stare gravă la spital, unde bunica era infirmieră. Ea, cu vreo 10 ani mai mare decât el și cu un copil dintr-o căsnicie nefericită anterioară. El, rănit serios în zona gâtului, nu putea la început vorbi, iar simțul mirosului nu l-a mai recuperat niciodată (pedant, nouă, nepoților, nu ne-a mărturisit, se ferea, doar bunica ne-a spus în taină când eram deja mărișori). Ea l-a ingrijit în spital cu dăruire și, apoi, cu o dragoste care a durat peste 60 de ani, cât căsnicia lor, al cărui vlăstar de iubire a fost tata. La 80 și ceva de ani, bunica era geloasă, știa ea ca are bărbat frumos „ca un brad”, cum ne spunea. Bunicul râdea mereu de naivitatea ei și se ruga sa se stingă el primul, că nu poate trăi fără ea. Și nu a putut prea mult, s-a stins și el pe picioare, nu de boală, ci pentru că viața i-a fost fără rost fără jumătatea sa.

Cred în puterea iubirii, în miracolul credinței, în forța ce ne leagă, dincolo de ceea ce putem vedea. Suntem INIMI. Și dacă ar umbla dezbrăcate pe străzi, inimile noastre ar spune totul despre noi. Nu au nevoie de mâini, de picioare, de haine cu etichete ochioase, de machiaj. Tu ești INIMA ta!”, spune Andreea Marin în ampla postare de pe Instagram, în care povestește cum s-au întâlnit bunicii ei, dar și despre iubirea extraordinară care i-a unit.