30 oct. 2019 | 19:10

Divorț șoc în showbiz! Liviu Guță, primele declarații după ce s-a despărțit de soția lui. Căsnicia lor a durat 13 ani

Știri generale
Divorț șoc în showbiz! Liviu Guță, primele declarații după ce s-a despărțit de soția lui. Căsnicia lor a durat 13 ani
Liviu Guță a divorțat după 13 ani de căsnicie

Liviu Guță a făcut primele declarații după ce a divorțat de fosta lui soție. Artistul s-a despărțit de femeia pe care o iubea după o căsnicie care a durat 13 ani. El și-a schimbat deja statusul pe Facebook în Single și a mărturisit că a rămas prieten cu Iuliana, care va păstra copiii.

Liviu Guță a divorțat după 13 ani de căsnicie

Manelistul și-a schimbat statulsul pe Facebook în Single, iar fanii lui s-au aprins imediat și l-au bombardat cu mesaje. Aceștia au vrut să afle ce s-a întâmplat între el și Iuliana, iar Liviu Guță a recunoscut în cele din urmă că s-a despărțit de cea care i-a fost soție timp de 13 ani.

„Da, este adevărat. Am divorțat azi, la notar, de comun acord, fără resentimente. Chiar azi s-a terminat totul. Copiii răman la ea, dar ne înțelegem, am rămas prieteni de dragul copiilor. E normal ca eu să o ajut în continuare! Nu pot spune motivele, important este că ne comportăm civilizat de dragul copiilor”, a declarat artistul pentru Viva.

Liviu Guță a trecut printr-o serie de schimbări în ultima perioadă. Artistul a declarat că este la regim și că a slăbit 31 de kilograme.

„Am știut să îmi folosesc mai mult mintea. Mă simțeam foarte obosit, mă simțeam anapoda și m-am gândit că cel mai bine pentru mine e să fac schimbarea. Vreau să ajung la 80 de kilograme. Țin dieta unui nutriționist cubanez. Am mâncat două ouă fierte, un grapefruit și ceai verde. La prânz ouă fierte, o portocală și o bucățică de carne de pui la grătar. Am exclus pâinea și zahărul din alimentație. Am început acum două luni și o săptămână și am slăbit 31 de kilograme chiar. Am 87 acum și vreau să ajung la 80”, a mărturisit Liviu Guță în luna septembrie.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Vreme instabilă în România. Vești proaste de la ANM
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
A venit ordinul de la Comisia Europeană. Este obligatoriu în România. Măsura se aplică în toate statele UE
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro