Divorț în lacrimi în showbiz-ul românesc. Vedeta a izbucnit în plâns după proces

Divorț în lacrimi în showbiz-ul românesc. Vedeta a izbucnit în plâns după proces
Divort in lacrimi in showbiz-ul romanesc. Vedeta a izbucnit in plans dupa proces

Una dintre cele mai frumoase și populare artiste românce, implicată într-un divorț dureros. Blondina a suferit foarte mult, în urma separării de bărbatul care i-a fost partener de viață mai bine de un deceniu. Cântăreața susține că, momentan, doar câteva formalități mai trebuie puse la punct. Ce s-a întâmplat.

Anca Neacșu a divorțat de soțul turc

Anca Neașcu și Serkan Yaman au divorțat, după un mariaj de 10 ani de zile. Fosta componentă a trupei A.S.I.A. nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, în direct, în timpul unui interviu pentru Antena Stars, după ce a ieșit din sala de judecată.

Cântăreața a confirmat divorțul de fostul ei partener de viață, Serkan Yaman. Anca Neacșu a fost profund îndurerată de faptul că fostul ei soț nici măcar nu a fost prezent la proces.

Vedeta susține că, în acest moment, ar mai fi rămas doar câteva formalități minore până când va fi o femeie complet liberă.

Conform celor de la Spynews, fostul soț al Ancăi Neașcu ar fi invocat, la primul termen al divorțului, probleme de sănătate pe ultima sută de metri și a cerut amânarea, însă magistrații i-au respins solicitarea. Divorțul s-a finalizat.

„S-a terminat. (…) Aseară am înțeles că se va prezenta. Motive medicale. (…) Zilele următoare urmează câteva formalități.

Avem câteva lucruri de împărțit, dar ne-am înțeles. E o înțelegere amiabilă. Suntem amândoi de comun acord. Au neînțelegeri.”, a declarat solista Anca Neacșu pentru sursa citată.

„Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin…”

Anca Neașcu nu și-a mai putut ascunde lacrimile în spatele ochelarilor de soare. Artista și soțul ei turc s-au despărțit în primăvara anului 2022.

Fosta solistă de la ASIA pare vizibil afectată de separarea de Serkan Yaman, amintindu-și sacrificiile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, pentru a-și păstra căsnicia, precum cei 8 ani de zile pe care i-a petrecut departe de familie, în Turcia.

„Nu mai locuim împreună de câteva luni. Am făcut multe sacrificii. Mă gândesc că… Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit.

După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit. Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva.”, a completat frumoasa cântăreață, cu ochii umezi.