Divorț fulgerător în România, imediat după Ziua Îndrăgostiților! Nu mai există nicio șansă

Divorț fulgerător în România, imediat după Ziua Îndrăgostiților! Nu mai există nicio șansă
Divort dupa Ziua Indragostitilor

La finele lunii decembrie, Oana Roman și Marius Elisei și-au anunțat separarea, însă chiar dacă toți s-ar fi gândit la o potențială împăcare, având în vedere că, de-a lungul timpului s-au tot certat, iar apoi s-au împăcat, iată că de data aceasta au divorțat oficial.

Divorț fulgerător în România, imediat după Ziua Îndrăgostiților!

Astfel că paparazzi Spynews.ro i-au surprins pe cei doi chiar la notar, în timp ce se aflau în proces de divorț. Cei doi au fost surprinși în fața notarului, ca să divorțeze.

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, afirma Oana Roman la Antena Stars, la Xtra Night Show!

Primul care s-a înființat în fața notarului a fost însă soțul Oanei Roman, Marius Elisei, după care, la scurt timp, a ajuns și Oana, care, mai îniante, își dusese fetița la grădiniță.

O decizie dificilă

Conform imaginilor surprinse, Oana Roman a stat aproximativ 40 de minute în mașină înainte ca să intre în locația respectivă ca să semneze actele de divorț, fumând și o țigară.

Aceasta a mai stat și câteva momente pe telefon, luându-și răgaz să se gândească la decizia pe care urmează să o ia, după care a pășit în cabinetul notarial, petrecând alături de Marius Elisei vreme de 40 de minute și ieșind apoi separat. Oana Roman a venit apoi la mașină, unde a mai zăbovit minute bune, înainte de a porni, cugetând probabil la cele întâmplate în interiorul cabinetului notarial. În schimb, Marius Elisei a ieșit repede din cabinetul notarial, la puțin timp după ce ieșise Oana, și, la fel, și-a aprins și acesta o țigară, semn că decizia pe care a luat-o nu a fost printre cele mai ușoare din viața lui.

Oana Roman a fost în vacanță în Egipt

Oana Roman s-a întors recent dintr-o vacanță alături de fiica ei, Izabela, în vârstă de șase ani, vacanță petrecută în Egipt. Cele două s-au distrat de minune una în compania celeilalte, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au stat mărturie. Ce-i drept, Oana avea nevoie de o evadare în natură, având în vedere că la numai câteva zile de la întoarcere avea să semneze actele de divorț. Despre Marius Elisei s-a spus că ar avea de ceva timp o altă relație, iar acum, oficial, este un bărbat liber de a-și împărtăși dragostea cui dorește.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI