Divorț de milioane de euro! Au decis să își spună adio după 24 de ani de căsnicie

Divorț de milioane de euro! Au decis să își spună adio după 24 de ani de căsnicie
Divorț de milioane de euro! Au decis să își spună adio după 24 de ani de căsnicie

Cel mai recent, soții au fost văzuți împreună în luna februarie, la o prezentare de modă. De atunci, însă, nu e clar dacă au petrecut sau nu împreună perioada de izolare pe parcursul pandemiei de COVID-19. Cert este că ieri ea a depus actele de divorț și a invocat clasicele motive ireconciliabile.

Au divorțat după 24 de ani de căsnicie. La mijloc sunt milioane de euro

Nicole și Dr. Dre se separă după 24 de ani de mariaj. Femeia a depus ieri actele de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles. Dincolo de motivele care au stat la baza despărțirii, interesant este că cei doi nu au un contract prenupțial, ceea ce înseamnă că Nicole poate pretinde o parte mare din averea de 800 de milioane de dolari a lui Dr. Dre. Rapperul a fost numit de către Forbes în 2015 cel mai bogat muzician din lume, datorită muncii de producător muzical, dar și din urma vânzării brandului său de căști wireless Beats către Apple.

Dr. Dre şi Nicole s-au căsătorit în anul 1996 şi au doi copii: pe fiul Truice, de 23 de ani, şi pe fiica Truly, de 19 ani. Artistul mai are 4 copii din relaţii anterioare: fiicele Tyra Young şi La Tanya Danielle Young şi fiii Marcel şi Curtis. Cel din urmă a venit pe lume când rapperul avea doar 16 ani, fiind născut de iubita de doar 15 ani a sa, Cassandra Joy Greene, care l-a și crescut pe băiat. Curtis a ajuns să își cunoască părintele abia la vârsta de 20 de ani.

La doi ani de la nașterea lui Curtis, istoria s-a repetat, căci iubita lui Dre de atunci, Lisa Johnson, tot în vârstă de 15 ani când a rămas însărcinată, a adus-o pe lume pe La Tanya. Cel de-al cincilea copil al muzicianului în afara căsniciei cu Nicole a fost Andre Jr., care a murit la 20 de ani, în anul 2008, din cauza unei supradoze de heroină şi morfină. De cealaltă parte, Nicole nu are alţi copii, dar a mai fost căsătorită cu jucătorul NBA Sedale Threatt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI