Discurs halucinant al unei profesoare de muzică în faţa elevilor. Ce a putut să le spună despre vaccinare

Discurs halucinant al unei profesoare de muzică în faţa elevilor. Ce a putut să le spună despre vaccinare
Discursul unei profesoare din Botoșani împotriva vaccinării

Discursurile împotriva vcacinului anticovid au apărut încă din momentul în care acestea au fost anunțate. Multe dintre ele inconștiente, nu fac altceva decât să inducă ideea a ceva rău. Un astfel de discurs ar fi avut și o profesoară de muzică din Botoșani la orele sale de clasă. Ulterior, ministrul Sorin Cîmpeanu a reacționat primul în acest caz, anunțând măsuri drastice împotriva acesteia.

Discursul unei profesoare din Botoșani împotriva vaccinării

Vocile declarate împotriva vaccinării, fie că au sau nu toate datele concrete, au apărut din ce în ce mai mult în spațiul public. De la persoane publice și până la români simpli, toți cei care sunt împotriva vaccinării covid încearcă să convingă românii de ce nu ar trebui să facă acest pas. Deși am ajuns la o rată a infectărilor într-o progresie alarmantă, din ce în ce mai mulți sunt împotriva vaccinării.

O astfel de situație a fost adusă în spațiul public ditr-o școală din Botoșani. Un cadru didactic al unei instituții de învățământ din localitate a fost înregistrată în timp ce încerca să-și convingă elevii de ce nu ar trebui să se vaccineze. Cadrul didactic, profesor de muzică, spune presa locală, predă la mai multe instituții de învățământ din Botoșani.

“Chiar şi aici la şcoală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinaţi. Cei care nu sunt vaccinaţi îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinaţi, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea şi nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te, frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul şi cobaiul la nenorociţii ăştia de la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii.

Testele sunt gata pozitive. Poate aţi auzit la ştiri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne fereşte, faceţi ce vreţi, dar sunteţi tineri, copii, aşa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital, nu mai ieşi viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ţi-o făcut cruce”, a mai declarat profesoara în faţa elevilor.” declara profesoara în timpul orelor, conform Libertatea.

Ministrul Sorin Cîmpeanu reacționează dur

După publicarea înregistrării au aărut și primele reacții, acestea fiind ale șefului profesoarei în cauză, ministrul Sorin Cîmpeanu. În reacțiile sale ministrul declară „este revoltător, mai ales afirmaţia cu spitalele sunt abatoare, este o desconsiderare a muncii medicilor”. În aceeași declarație Sorin Cîmpeanu a mai spus că va trimite luni, la prima oră, reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului Educaţiei, pentru a face o achetă și că, mai mult ca sigur, profesoara va fi sancționată, după declarațiile făcute.

“Luni dimineaţă la prima oră vor fi prezenţi doi reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului Educaţiei, iar sancţiunea, fără să mă antepronunţ, cred că este uşor de anticipat totuşi. Doamna este profesor suplinitor.

Dacă cercetarea disciplinară pe care vă garantez că şcoala şi Inspectoratul Şcolar o vor iniţia de luni va concluziona că merită sancţiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul următor la concursul pentru ocuparea unui post din poziţia de suplinitor”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI