Directorul celebrului brand Levi’s nu și-a spălat niciodată blugii la mașină. Metoda neobișnuită pe care o folosește pentru a-i curăța
De la apariția primilor blugi, și vorbim de 151 de ani, și până astăzi, acest tip de îmbrăcăminte a crescut în popularitate. Au devenit de la ceva necesar la articole vestimentare de modă, și care au dat trend-ul de multe ori. Dar, ca fiecare lucru, și acest articol vestimentar are un anume secret. Așa se face că, spre surprinderea multora, aflăm de ce directorul celebrului brand Levi’s nu și-a spălat niciodată blugii la mașină, fiind vorba despre metoda neobișnuită pe care o folosește pentru a-i curăța.
Sunt 151 de ani de la primi blugi, apăruți din necesitate
În acest secol, considerat unul al tehnologiilor avansate, chiar și în industria articolelor de îmbrăcămite, celebrii blugi sunt o parte integrantă a vieții de zi cu zi.
Blugii au intrat în conștiința publică, atât de mult încât cei mai mulți dintre noi nu se opresc niciodată să se întrebe de unde provine perechea preferată, cum au fost fabricați sau care este istoria lor.
Acest articol de îmbrăcăminte are o istorie interesantă, venită dintr-o anumită necesitate, iar apariția lor datează de acum 151 de ani, când Levi Strauss, un imigrant german în SUA, s-a mutat la San Francisco în timpul „goanei după aur” din California din 1853, pentru a înființa o filială occidentală a afacerii, mutându-se la New York în 1851 pentru a lucra cu fratele său.
Din acel moment lucrurile aveau să se schimbe, iar imigrantul german avea să schimbe cu totul ideea, conceptul, și ceea ce a avea să devină o industrie de multe miliarde de dolari ulterior.
Directorul celebrului brand Levi’s nu și-a spălat niciodată blugii la mașină
După ani de dezvoltare, și vânzări de multe miliarde de dolari, oamenii au adoptat acest articol vestimentar, blugii, din mai multe motive. Să ne aducem aminte de perioada anilor 70, când în America apărea o mișcare socială importantă, azi cunoscută sub numele de „Flower Power”.
Atunci tinerii acelor vremuri revoltați de sistem, și îmbrăcați în blugi, protestau împotriva unui regim concentrat pe război și nu numai. Apoi a venit o altă perioadă în care blugii au devenit ușor un articol fashion, dând trendul în multe cazuri, prin simplitate, culoare și calitatea materialelor.
Dar, cu toate aceste influențe sociale, aceste articole vestimentare au un numitor comun, și anume modul în care se pot spăla, curăța, menține într-un anume fel.
Și aici, deși surprinzător, apare și informația conform căreia directorul celebrului brand Levi’s nu și-a spălat niciodată blugii la mașină, aici Charles Bergh venind și cu argumentele, precum și cu metoda neobișnuită pe care o folosește pentru a-i curăța.
„Adevărații experți în denim, oamenii care își iubesc cu adevărat blugii, îți vor spune să nu îi pui niciodată în mașina de spălat. Așa că asta fac eu”, a declarat Charles Bergh recent pentru CNBC.
Metoda neobișnuită pe care o folosește directorul celebrului brand Levi’s pentru a-i curăța
Când vine vorba de menținerea curată a acestui articol vestimentar, majoritatea știu că nu prea se spală în mod clasic, dar cu toate astea mulți fac această greșeală.
Dezbaterea cu privire la cât de des ar trebui să spălăm blugii continuă și astăzi. Unii iubitori ai blugilor spun să nu îi spălăm niciodată, deoarece spălarea le va afecta forma și culoarea.
Cei care vor să spele blugii, iată care este metoda neobișnuită pe care o folosește directorul celebrului brand Levi’s pentru a-i curăța.
„Dacă îmi cad niște curry pe blugi, îi voi curăța. Dar îi voi curăța pe alocuri. Și dacă devin foarte scârboși, știi, dacă am transpirat sau ceva și devin foarte scârboși, îi voi spăla la duș. Asta înseamnă să ții blugii pe tine la duș și să îi acoperi cu săpun așa cum ai face cu corpul tău, a explicat Bergh.
Pentru majoritatea pieselor de îmbrăcăminte, este clar că ar trebui spălate după câteva purtări. Dar blugii pot fi mai controversați, unii spunând chiar să nu-i speli niciodată.
Și, în parte, după cum vedem, Charles Bergh, directorul general al Levi Strauss, ar putea fi de vină pentru acest lucru, care a vorbit despre metoda neobișnuită pe care o folosește pentru a-i curăța.