De ce să nu mai porți blugi strâmți toată ziua. Greșeala pe care o fac mulți români

De ce să nu mai porți blugi strâmți toată ziua. Greșeala pe care o fac mulți români
Ce se întâmplă dacă porți blugi mulați prea des

Blugii mulați au fost la modă ani de zile și încă mai sunt în prezent. Chiar dacă te simți comod în ei, nu ar trebui să îi porți toată ziua, deoarece poți avea anumite probleme la care sigur nu te-ai gândit.

Ce se întâmplă dacă porți blugi mulați toată ziua

Cu toții avem o pereche de blugi preferată, una la care nu vrem să renunțam niciodată și este potrivită pentru orice eveniment. Cu toate acestea, purtarea blugilor mulați pentru prea mult timp, chiar dacă sună ciudat, îți poate aduce probleme de sănătate. Iată câteva exemple:

  • Blugii mulați nu sunt buni pentru sănătatea ta reproductivă

Sunt clasici și te-ai obișnuit să-i porți în fiecare zi, însă acest lucru poate crește riscul de a te confrunta cu diferite infecții și iritații. Vulvodinia este una dintre ele, o afecțiune care îți provoacă dureri cronice în zona intimă. Potrivit cercetărilor, femeile care poartă blugi strâmți de patru sau mai multe ori pe săptămână sunt predispuse să dezvolte această afecțiune.

  • Blugii sknny îți pot înrăutăți arsurile la stomac

Cel mai probabil ai observat că, după ce porți blugii câteva ore, pot lăsa riduri sau urme în jurul taliei. De regulă, îmbrăcămintea prea strâmtă poate provoca refluxul acid. Este una dintre cele mai frecvente probleme intestinale și se poate întâmpla dacă porți haine strâmte în mod regulat mai mult de două săptămâni.

Încearcă să renunți la blugii mulați

  • Blugii strâmți îți încetinesc circulația sângelui

Dacă ai avut vreodată impresia că ai picioarele grele și obosite, înseamnă că ar fi bine să renunți o perioadă la aceștia și să optezi pentru ceva mai comod. Purtarea unor haine prea strâmte îți poate diminua circulația sângelui, iar venele tale vor pompa mai greu sânge.

  • Este posibil să-ți afecteze postura

Purtarea blugilor mulați te poate face să stai mai aplecată fără să-ți dai seama. Aceștia îți vor afecta în mod negativ partea inferioară a spatelui și a șoldului, astfel încât pot provoca o flexie excesivă a spatelui. Acest lucru înseamnă că poate crește stresul asupra discurilor vertebrale.

  • Blugii skinny pot provoca dureri de picioare

Blugii mulați încă sunt la modă, însă cel mai bine ar fi să îi porți mai rar. Dacă aceștia sunt prea strâmți și îi porți aproape toată ziua, poți răni mușchii și nervii picioarelor. De asemenea, mai rău este dacă porți o curea strâmtă. Picioarele tale pot amorți și vei simți furnicături în partea din față a coapselor.