Din nou probleme între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua? De la ce ar fi reînceput discuțiile între cei doi

Din nou probleme între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua? De la ce ar fi reînceput discuțiile între cei doi

Relația dintre Ciuliță Sterp și Carmen de Sălciua are din nou contraverse. Artista este nemulțumită de gesturile pe care fostul ei soț le-a făcut. Ce probleme au reînceput de curând între ei?

Din nou probleme între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua?

În urma unui divorț scandalos dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, relația dintre ei este din nou în pericol. Acum două zile, artista numărul doi în trending pe Youtube, este transportată de urgență la spital pe motiv că i s-a făcut rău. Medicii i-au administrat câteva calmante și calciu, recomandându-i să se odihnească. Efortul și munca intensă în cadrul evenimentelor muzicale ar fi adus-o pe Carmen în acest stagiu.

”Când Carmen de la Sălciua și-a dat seama că iubitul ei, Culiță Sterp, nu va veni la ea, să o viziteze, să îi fie alături, a ieșit scandalul. S-au certat cumplit, la telefon, ea se simte dezamgită la maximum de comportamentul lui, iar relația lor, oricum fragilă, e acum într-un picior. Și, la ce discuții au, nu m-ar mira să se despartă, din nou” declară o sursă pentru wowbiz.ro

Aceasta nu s-a putut ridica din pat pe timpul întregii zile, încât doar prietena ei cea mai bună i-a fost alături. Fostul soț cu care s-a împăcat recent, se pare că nu a fost lângă ea în aceste momente. Actrița este neagră de supărare deoarece Ciuliță Sterp a neglijat-o, susține o sursă apropiată a lui Carmen de la Sălciua.

Relația lui Ciuliță Sterp și Carmen de la Sălciua

Cei doi au fost căsătoriți, dar de-a lungul timpului s-au despărțit în urma unor neînțelegeri. Carmen avea planuri mari și voia să devină mamă, își dorea o familie împlinită, susține ea, dorințele fiind spulberate după acest scandal.  Conflictul dintre ei a pornit de la discuțiile avute pe timpul relației, artistul susținea într-un live pe rețelele de socializare că nu pot ajunge pe aceeași lungime de undă.

Relația lor a devenit din ce în ce mai rece, astfel încât nu se mai urmăreau nici pre rețele de socializare. Carmen după divorț iți refăcuse imediat viața alături de un alt bărbat pe nume Cosmin Isăilă, artista a decis însă, că este un factor negativ pentru ea din cauza faptului că se vedeau foarte rar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI