Carmen de la Sălciua, de urgență la spital. A sunat la 112 direct de la concertul pe care îl susținea

Carmen de la Sălciua, de urgență la spital. A sunat la 112 direct de la concertul pe care îl susținea
Carmen de la Sălciua, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Fanii lui Carmen de la Sălciua au fost în stare de șoc! Aceștia au luat la cunoștință faptul că iubita cântăreață a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce s-a simțit extrem de rău la terminarea unui concert. Ce s-a întâmplat cu artista în noaptea dintre sămbâtă spre duminică?

Carmen de la Sălciua, de urgență la spital

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente extrem de grele în seara dintre sâmbătă și duminică. Vedeta a fost nevoită să plece direct de la o petrecere, la spital. Cunoscuta cântăreață s-a simțit extrem de epuizată de efortul depus pe scenă, mai ales că numeroasele contracte abia dacă au lăsat-o să respire în ultima perioadă. Noaptea în cauză a adus-o la capătul puterilor. Conform wowbiz.ro, Carmen a cântat într-un club din Budureasca, iar la un moment dat nu a mai putut nici să se țină pe picioare.

„A ajuns de urgență la spital, problemele ei sunt extrem de serioase. Medicii i-au făcut și analize suplimentare, dar Carmen de la Sălciua a avut nevoie și de calmante, făcuse și un atac de panică”, a spus o prietenă de-a solistei, pentru sursa citată. Aceasta a ajuns în cele din urmă pe mâna medicilor din Brad. Cel mai probabil, vedetei i s-au administrat câteva vitamine, mai apoi i s-a recomandat odihnă cât cuprinde, pentru a se pune pe picioare.

Carmen de la Sălciua, de urgență la spital. Ce a pățit cântăreața?
Carmen de la Sălciua, de urgență la spital. Ce a pățit cântăreața?

„Avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor”

”În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad. Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă. Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă”
Prietena lui Carmen de la Sălciua