Cum a obţinut Adrian Nartea rolul din Vlad. O super vedetă PRO TV a fost aproape să-i ia locul

Cum a obţinut Adrian Nartea rolul din Vlad. O super vedetă PRO TV a fost aproape să-i ia locul
Cum a obținut Adrian Nartea rolul principal în serialul Vlad?

Actorii români se înghesuie care mai de care la castigurile pentru rolurile din seriale. Din păcate pentru majoritatea, rolurile principale sa cele de durată în producții sunt destul de puține, semn că trierea e la sânge. Cum a obținut Adrian Nartea rolul din serialul Vlad și care sunt ceilalți actori din topul alegerii producătorilor pentru rolurile din prim-plan?

Cum a pus Adrian Nartea mâna pe rolul cel mare din Vlad?

Actorii români așteaptă cu sufletul la gură noile seriale românești. Castingurile sunt aprige, mai ales că numai unul poate pune mâna pe rolul cel mare. Un astfel de rol poate aduce succesul unui actor, atsfel că ar putea să-l propulseze în carieră. Vizibilitatea oferită de un loc important într-o producție de astfel de gen este foarte importantă pentru evoluția sa pe mai departe. Se pare că Adrian Nartea i-a detronat lejer pe Denis Ștefan și Dorian Boguță, conform click.ro. Cei trei s-au luptat în experiență, dar pe placul regizorului a fost cel dintâi.

„Acum se fac seriale la noi, sperăm că se fac şi filme româneşti la Buftea, iar partea cu seriale să se reia din nou aşa cum se făceau odată. Am mai dat probe pentru seriale, am fost în nişte discuţii cu o televiziune, din păcate, nu s-a materializat şi mă bucur că au găsit o formulă în care să funcţioneze foarte bine. Le doresc pe mai departe să facă cât mai multe sezoane, cu cât mai multe cu atât mai bine pentru toată lumea. Să nu uităm că atunci când făceam noi seriale, crescusem la o echipă de actori, majoritatea tineri, care se pot face cunoscuţi”
Denis Ștefan

Adrian Nartea, cel mai plăcut de producători pentru rolul cel mare din Vlad. Cine a fost în topul acestora, înainte ca Nartea să fie desemnat câștigător?
Adrian Nartea, cel mai plăcut de producători pentru rolul cel mare din Vlad. Cine a fost în topul acestora, înainte ca Nartea să fie desemnat câștigător?

” Mi-ar fi plăcut să joc în «Vlad»”

Dorian Boguță a trecut și el fix pe lângă personajul cel mai important din serialul cu același nume. Aceeași dezamăgire a simțit-o și Vasile Calofir. Actorul în vârstă de 46 de ani a devenit cunoscut în serialul „Numai iubirea”, și a vânat rolul durului Leo din Vlad. Din păcate pentru acesta, se pare că pe placul producătorilor a fost Emilian Oprea.

„Am dat casting pentru Leo, la «Vlad», am stat o săptămână în probe cu Jesus del Cerro. Mi-ar fi plăcut să joc în «Vlad»,
Vasile Calofir

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI