08 ian. 2021 | 09:52

Din ce face soțul Deliei foarte mulți bani, de fapt. Afacerile care au înflorit în 2020

Monden
Din ce face soțul Deliei foarte mulți bani, de fapt. Afacerile care au înflorit în 2020
Cu se se ocupă Răzvan Munteanu?

Cu ce se ocupă soțul Deliei? Acesta face foarte mulți bani, iar o perioadă excepțională în afaceri pentru el a fost chiar în 2020, când vremurile au fost greu încercate.

Din ce face bani soțul Deliei? Vine cu un plus imens la bugetul familiei

Delia și Răzvan Munteanu nu au deloc griji în ceea ce privește partea finaciară. Cei doi n-au avut deloc frunțile încrețite nici măcar când pandemia a restricționat domeniul în care activează celebra solistă, care aducea sume importante la bugetul familiei. Cei doi se descurcă de minune chiar și în acestea vremuri pentru că Răzvan are un simț aparte când vine vorba de afaceri. Soțul Deliei e un afacerist desăvârșit care se bucură de două cluburi în Centrul Vechi și este partener într-o companie de construcții. Mai mult decât atât, Monica Munteanu, sora lui, a ales să se implice în domeniul în care se înconjoară familia și și-a deschis alături de Delia propria casă de producție.

“Eu sunt prieten cu ei şi am plecat încet, ca şi client, apoi ca investitor şi apoi acţionar. Adică am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem nişte proiecte care duc dincolo de rezidenţial, o să apară o divizie premium. Eu am o teorie: în România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizaţi dacă urmărim ce aşteptări au ei şi stilul lor de viaţă. Oamenii normali au foarte multe facilităţi. Clienţii au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuţie”, i-a declarat Răzvan lui George Buhnici, pentru canalul lui de YouTube.

„Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top”

Delia și Răzvan s-au cunoscut în urmă cu 10 ani într-un club al cărui manager era bărbatul pe vremea aceea. Dragostea lor fusese imensă de la început încât la doi ani de la prima întâlnire făceau pasul cel mare și își jurau iubire în fața ofițerului stării civile. Ulterior, Răzvan a simțit potențialul unei noi afaceri și a intrat în industria muzicală, devenind managerul Deliei.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”
Răzvan Munteanu

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
Capital.ro
Ritualul care are loc în a patra zi a Săptămânii Luminate. Ce este complet interzis să faci în "Joia Rea"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
BANI pentru cei care STAU la BLOC. ANUNȚ pentru PROPRIETARI
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro