Delia, prima experiență neplăcută în 2021. Mesajul care spune totul, nu credea că e posibil așa ceva

Delia, prima experiență neplăcută în 2021. Mesajul care spune totul, nu credea că e posibil așa ceva
Ce experienta neplacuta a avut Delia la inceput de 2021

După Zanzibar, Delia Matache a mers într-o altă destinație, dar se pare că această nouă destinație nu a fost chiar pe placul ei. Astfel că după zilele de relaxare în prima destinație, aceasta a mers către o stațiune turistică din Mexic, care nu s-a ridicat la așteptările ei.

Delia, prima experiență neplăcută în 2021

Și după numai două ore petrecute pe plajele din cancun, Delia a tras concluzia că stațiunea mexicană nu merită atâtea laude. Delia și-a exprimat părerea cu privirea la Cancun.

„Cancun e …nașpa. E un fel de Antalya..”, a notat Delia, într-un story. Așadar, cântăreța s-a arătat cam dezamăgită de ceea ce i-au oferit mexicanii. însă a fost mulțumită de eperiența pe care a avut-o la restaurant, acolo unde ospătarii își prezentau băuturile.

Însă în toate noile ipostaze, Delia a afișat o siluetă de invidiat. Aceasta recunoaște că este o gurmandă și că îi place să mănânce, dar face sport zilnic, fapt care o ajută să se mențină în formă.

„Când mi-e poftă sau foame, nu mă abțin. Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a afirmat Delia pentru revista VIVA!.

Delia, o gurmandă cu forme de invidiat

Cu toate că jurata iUmor consumă mâncăruri alese, aceasta a rămas fidelă mâncării gătite de mama sa, pe nume Gina Matache. „Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama”, a declarat și mama Deliei, în trecut.

Din anul 2012, Delia Matache este căsătorită cu Răzvan Munteanu. Acesta este impresarul Deliei, dar și un prosper om de afaceri. De altfel, Răzvan Munteanu este proprietarul mai multor magazine aflate în Centrul Vechi al Capitalei.

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. De altfel, el a povestit într-un interviu că între ei a fost dragoste la prima vedere, dar că a și încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală.

„Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzică. Dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, a povestit Răzvan Munteanu, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe