Digi RCS-RDS, avertisment către toţi utilizatorii în legătura cu telefoanele date gratis de către companie

Digi RCS-RDS a transmis un avertisment pentru toți utilizatorii serviciilor, din întreaga țară. Ultimele zile au venit la pachet cu emoții și controverse pentru compania de telecomunicații. Totul din cauza unui anunț care s-a răspândit deja cu o mare viteză.

Digi RCS-RDS, avertisment către toţi utilizatorii

Grupul Digi RCS-RDS le-a atras clienților săi atenția din cauza unui mesaj în care sunt promise telefoane gratis. Acestea sunt promise în numele companiei, dar anunțul este unul fals. După cum au ținut să precizeze și reprezentanții companiei, utilizatorii trebuie să fie mai alerți.

Digi RCS-RDS, avertisment către toţi utilizatorii în legătura cu telefoanele date gratis de către companie
Digi RCS-RDS a transmis un avertisment pentru toți utilizatorii români

În mesajul fals sunt promise telefoane, în mod gratuit. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să completeze un formular. De asemenea, un anunț similar a început să circule și în prima parte a anului 2019.

Falsa campanie s-a răspândit cu o mare rapiditate, mai ales că erau promise modele de iPhone 11 Pro, iPhone Xs sau Samsung Galaxy S9. În plus, în mesajul la care clienții trebuie să fie atenți se mai anunța că 100 de selectați la întâmplare au primit invitația. La fel ca premiile, și această informație e una mincinoasă.

Utilizatorii trebuie să fie cu mare băgare de seamă. Pentru că nici Digi RCS-RDS, ori vreun alt operator de telecomunicații nu organizează astfel de concursuri.

Telefoane gratis, oferite în numele companiei

„Vă informăm că, în prezent, compania noastră nu derulează nicio campanie online de recompensare a abonaților cu premii constând în telefoane mobile premium. Numele și însemnele companiei noastre sunt folosite, în mod fraudulos, în cadrul unei campanii care nu are nicio legătură cu activitatea noastră.

Recomandăm să nu comunicați informații personale sau alte date despre dumneavoastră și contul dvs. de client Digi către aplicații sau site-uri care nu par de încredere. Toate detaliile despre campaniile și concursurile organizate de Digi | RCS & RDS sunt disponibile pe site-ul digiromania.ro sau pe pagina de Facebook”, a transmis Digi RCS-RDS, într-un mesaj pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI