24 aug. 2023 | 14:52

Diferența de vârstă dintre Leonardo DiCaprio și noua iubită. A fost criticat mereu că îi plac femeile mult prea tinere

Monden
Diferența de vârstă dintre Leonardo DiCaprio și noua iubită. A fost criticat mereu că îi plac femeile mult prea tinere

Despre Leonardo DiCaprio știm deja că îi place să se afle întotdeauna în companie bună. Celebrul actor din filmul „Revenant” a fost surprins de paparazzi marți, 22 august, alături de noua sa parteneră. Cei doi păreau să fie bine dispuși, încercând să se răcorească în timpul unei amiezi călduroase.

Diferența de vârstă dintre DiCaprio și Vittoria Ceretti

Ultima relație romantică a lui Leonardo DiCaprio nu pare să fi decurs prea bine, având în vedere că celebrul actor a fost surprins alături de o altă parteneră în Santa Barbara, California. S-a întâmplat în săptămâna curentă, marți, 22 august, potrivit presei mondene străine.

Leonardo DiCaprio a fost fotografiat de paparazzi în timp ce se plimba în Santa Barbara împreună cu modelul Vittoria Ceretti. Cei doi păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Și-au permis să se răcorească împreună în mijlocul unei zile caniculare, când soarele era puternic.

Leonardo DiCaprio și frumoasa italiancă Vittoria Ceretti s-au oprit să-și cumpere două alimente care să-i ajute să facă față cu brio căldurii de afară. Astfel, actorul i-a luat modelului o înghețată, iar pentru el a ales o cafea mare cu cuburi de gheață.

Se pare că Vittoria Ceretti ar fi cea mai recentă cucerire a cunoscutului actor. Leonardo DiCaprio a fost deseori criticat pentru că alege să își petreacă timpul cu femei mult mai tinere decât el. Diferența de vârstă dintre el și noua sa parteneră este de puțin peste două decenii, mai exact de 23 de ani.

Cum au fost surprinși de paparazzi în California

Leonardo DiCaprio (48 de ani) a purtat la întâlnirea cu Vittoria Ceretti o ținută lejeră, așa cum suntem obișnuiți de altfel să îl vedem. Bărbatul a optat pentru un tricou alb și pantaloni scurți cargo maro, pe care i-a asortat cu adidași gri cu roșu. A mai avut, de asemenea, o șapcă și ochelari de soare negri.

Și partenera actorului a optat pentru o ținută lejeră. Frumoasa italiancă (25 de ani) s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni atletici scurți negri și un hanorac cu mânecă lungă, de culoare albă. Nu și-a prins părul, ci l-a lăsat să curgă în valuri lejere, accesorizându-și ținuta și cu o gentă albastră.

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti păreau să fie foarte implicați într-o conversație, când au fost surprinși de paparazzi ieșind dintr-o gelaterie din care și-au luat înghețată și cafea. Cuplul a fost, pentru puțin timp, înconjurat de alte persoane, însă nu se știe dacă erau simpli pietoni sau prieteni.

Ulterior, Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti s-au îndreptat către o mașină neagră din parcarea gelateriei și și-au continuat drumul spre destinație împreună. Nimeni nu știe dacă cei doi formează sau nu un cuplu, fiindcă niciunul nu a confirmat sau infirmat relația.

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews
Interdicție pentru toți șoferii din România. Este ilegal. Te alegi cu dosar penal
Capital.ro
Horoscop 19 mai 2024. Taurilor le dau bătăi de cap sentimentele intense, Vărsătorii își lărgesc orizonturile
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Mediaflux
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi detalii despre atentatul din Slovecia
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro