22 aug. 2023 | 14:11

Diferența de vârstă dintre Gabriel Cotabiță și soția tinerică. „Nu se poate face dragoste cu forţa” VIDEO

Monden
Diferența de vârstă dintre Gabriel Cotabiță și soția tinerică. „Nu se poate face dragoste cu forţa” VIDEO

Gabriel Cotabiță și Alina Gabriela Munteanu formează oficial o familie încă din anul 2016. Puțini au fost cei care au crezut în mariajul lor, din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi parteneri de viață. Tu știi câți ani îi despart pe cântăreț și soția lui? Foto

Cum s-au cunoscut Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu

S-au cunoscut în anul 2010, după un spectacol susținut de Gabriel Cotabiță. Alina Gabriela Munteanu i-a scris pe Facebook cântărețului, ca un fan obișnuit, nicidecum înrăit. Acesta i-a răspuns la mesaj, nu PR-ul, ci chiar el în perioadă, după aproximativ două ore de la concert.

De Sfântul Mihail şi Gavril, Alina Gabriela Munteanu i-a scris din nou lui Gabriel Cotabiță, de data aceasta urându-i la mulți ani. Artistul i-a întors urarea, precizând în mesajul adresat tinerei să își păstreze întotdeauna zâmbetul fermecător.

De atunci, Gabriel Cotabiță și Alina Gabriela Munteanu au mai discutat de câteva ori în privat. Într-o zi, cântărețul a invitat-o pe fana sa la cafea, iar ea a acceptat. Și din acest punct, totul este poveste. O a doua cafea, un film și… ani de zile petrecuți împreună.

În anul 2016, Gabriel Cotabiță și Alina Gabriela Munteanu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, spre surprinderea fanilor cântărețului, care nu credeau că acesta se va căsători a doua oară. Muzica i-a adus împreună și tot în ritmurile romantice ale muzicii se pare că trăiesc și astăzi.

Gabriel Cotabiță și Alina Gabriela Munteanu

Ce diferență de vârstă este între cei doi parteneri de viață

Gabriel Cotabiță și Alina Gabriela Munteanu sunt de nedespărțit, formând unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească. Relația lor a fost des criticată de-a lungul timpului și mulți n-au crezut în mariajul celor doi parteneri de viață.

Totul, din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi soți. Gabriel Cotabiță s-a născut pe 1 noiembrie, în 1955, și are în prezent 67 de ani. Alina Gabriela Munteanu este cu aproape trei decenii mai tânără decât el, mai exact cu 27 de ani.

Diferența de vârstă nu le-a afectat, însă, povestea de iubire. Gabriel Cotabiță își venerează partenera de viață, pe care o consideră foarte frumoasă, deșteaptă… pur și simplu extraordinară. Artistul a precizat, în urmă cu mai mult timp, că îi oferă acesteia libertatea de care are nevoie.

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a spus artistul.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
UNGURII, campionii lumii. Diferență de la cer la pământ față de România
Capital.ro
Motivul pentru care este bine să mănânci usturoi înainte de culcare | Cercetările arată beneficii multiple pentru sănătate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro