Cât de schimbată este soția lui Gabriel Cotabiță, la 3 ani de la nuntă. Alina e femeia care i-a dat putere în momentele cele mai grele

Cât de schimbată este soția lui Gabriel Cotabiță, la 3 ani de la nuntă. Alina e femeia care i-a dat putere în momentele cele mai grele
Cât de schimbată este soția lui Gabriel Cotabiă, la 3 ani de la căsătorie?

Gabriel Cotabiță și Alina și-au clădit o căsătorie frumoasă și stabilă, astfel că încât de la începutul ei au avut de depășit multe clipe grele. Cei doi și-au unit destinul în 2016, moment în care Alina radia de fericire la brațul soțului. Cum arată acum, la 3 ani de la momentul în care au zis DA?

Cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță, la 3 ani de la căsătorie?

Alina și Gabriel Cotabiță reprezintă un cuplu care a imit pe toată lumea. Cu toate că diferența de vârstă dintre ei este destul de mare, de 30 de ani, lucrul acesta nu le-a stat deloc în cale. Anii au trecut și cu toate că s-a zvonit că artistul ar mai fi avut o legătură cu fosta iubire, iubirea celor doi a părut de neatins în fața gurilor rele. Amintim că Gabriel Cotabiță a suferit un atac vascular cerebral în anul 2015, fiind spitalizat săptămâni bune după aceea. Medicii au fost atunci foarte rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, dar soarta a decis altfel.

„Pentru mine, Alina a început să gătească. Menține o curățenie de mă enervează. Am descoperit această femeie care mă iubește. I-am zis că ar fi cazul să ne căsătorim și ea mi-a zis că credea că mi-am revenit. Este convinsă că am făcut un sacrifiu enorm că m-am căsătorit cu ea. Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”
Gabriel Cotabiță

Iubitul artist are 3 fiice din căsnicia cu Ioana Nagy, femeia cu care s-a iubit timp de 19 ani. Aceasta i le-a oferit pe: Aela, în vârstă de 38 de ani și gemenele Milena și Eliza, în vâstă de 32 de ani.

Soția lui Gabriel Cotabiță, Alina, la 3 ani de la căsătorie
Soția lui Gabriel Cotabiță, Alina, la 3 ani de la căsătorie

Relația cu Gabriel Cotabiță prin ochii Alinei

Alina a declarat, pentru okmagaine.ro, că l-a cunoscut pe Cotabiță în anul 2010, după ce a mers la un concert care a impresionat-o mult. Cu toate că au fost multe persoane care l-au acuzat pe artist de o aroganță aparte, Alina susține că el doar afișează o răceală evidentă și că are obiceiul de a scurta discuția cu persoanele pe care nu le place.

De asemenea, și-a adus aminte de câteva cuvinte pe care artistul i le-a rostit la începutul relației: „Să nu mă părăseşti niciodată!“” Eu, neştiindu-l atunci atât de bine, mi-am zis că bagă din top. (râde) Dar iată că nu l-am părăsit”, a mai mărturisit aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI