Lili Sandu a rămas fără soțul mai tânăr cu 12 ani, chiar de ziua ei. Unde a plecat bărbatul să se distreze

Lili Sandu a rămas fără soțul mai tânăr cu 12 ani, chiar de ziua ei. Unde a plecat bărbatul să se distreze
Lili Sandu a împlinit 42 de ani! De ce nu își petrece ziua de naștere cu partenerul ei, Silviu Țolu

Lili Sandu a împlinit 42 de ani! Frumoasa vedetă trece prin clipe minunate din viața ei și se mândrește cu vârsta la care a ajuns. Ea și soțul ei, Silviu Țolu, au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu doar câteva luni, așa că dacă toată lumea se aștepta ca ei să petreacă împreună evenimentul fericit de astăzi, s-a întâmplat exact opusul!

Silviu Țolu, departe de Lili Sandu chiar de ziua ei. Unde a plecat, de fapt

Frumoasa bruneta a fost invitată astăzi, 28 mai, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, unde a povestit cum și cu cine își va petrece ziua de naștere. De asemenea, vedeta nu se sperie de vârsta la care a ajuns, ci mai degrabă se bucură nespus de toate schimbările din ultima perioadă. Pentru că a devenit mămica unui băiețel, aceasta simte că a luat viața de la capăt.

„42. Eu mă laud cu vârsta. De când am născut mi se pare că am renăscut, acesta este primul meu an de viață. TJ are 9 luni, mi-a adus atât de multă bucurie… Age is just a number. Importante sunt amintirile, important este ceea ce facem, nu ce scrie în buletin.”, a spus Lili Sandu.

Chiar dacă Silviu Țolu nu va fi alături de ea, vedeta nu își face griji absolut deloc. Iubitul ei a intrat în direct printr-o platformă online pentru a dezvălui motivul pentru care a fost nevoit să plece de lângă partenera sa. Acesta merge la o nuntă, iar în timp ce multe domnișoare s-ar supăra pentru că sunt lăsate singure, Lili Sandu nu are nicio problemă: „De 8-9 luni am stat doar cu bebele și avem nevoie de timpul nostru, putem să sărbătorim ziua mea oricând.”

Lili Sandu nu este deloc geloasă. Cum a explicat lipsa partenerului

De asemenea, vedeta a demonstrat că ea și Silviu Țolu formează un cuplu de poveste. Întrebată de Cătălin Măruță dacă nu cumva este geloasă pentru că iubitul ei merge la un eveniment în Oltenia, iar femeile din zona respectivă sunt extrem de frumoase, bruneta a dat replica perfectă.

„Nu îmi fac probleme. Știe la ce se întoarce, știe ce are acasă.”, a spus Lili Sandu.

Cum își va petrece Lili Sandu ziua de naștere

Fanii frumoasei brunete nu trebuie să își facă deloc griji, căci aceasta nu o să fie singură chiar de ziua ei! Lili Sandu va sărbători evenimentul special alături de mama sa. Vedeta s-a declarat extrem de mulțumită pentru această alegere și a dezvăluit ce surprize a pregătit pentru această zi.

„Mă bucură foarte mult că mama este la mine, nu mi-am mai petrecut de mult timp ziua cu mama. O să bem șampanie, o să mâncăm tort, o să fie o zi frumoasă.”, a mai zis vedeta.