Ce fac Ștefan Bănică și Loredana Groza pentru avere: ‘Doar asta a rămas sursa lor de bani’ (exclusiv

Ce fac Ștefan Bănică și Loredana Groza pentru avere: ‘Doar asta a rămas sursa lor de bani’ (exclusiv
Ce fac Ștefan Bănică și Loredana Groza pentru avere

Veste bună pentru fanii emisiunii Next Star. Sezonul întrerupt anul trecut, din cauza izbucnirii pandemiei de coronavirus, s-ar putea filma cât de curând posibil. Cine sunt jurații emisiunii. Care este secretul artiștilor care câștigă sume colosale de bani.

Ce fac Ștefan Bănică și Loredana Groza pentru avere

Pandemia de coronavirus a afectat serios industria televiziunii, iar foarte multe emisiuni au fost amânate sau chiar anulate în contextul pandemic din anul 2020, una dintre acestea fiind Next Star, cel mai iubit talent-show cu și despre copii din România. Dan Negru, prezentatorul emisiunii îndrăgite de milioane de români de pretutindeni, a fost primul care a dus dorul formatului care a făcut istorie în televiziunea autohtonă, mai ales dacă stăm să ne gândim că filmările au fost amânate de trei ori într-un an.

Vestea bună este că echipa de la Next Star s-ar putea reuni pe 15 martie. Jurații Dorian Popa, Loredana Groza și Ștefan Bănică, alături de amfitrionul Dan Negru vor lucra non-stop timp de opt zile, lucru foarte solicitant pentru oricine. Surse din cadrul Antenei 1 au declarat pentru impact.ro faptul că pe 15 martie s-ar putea relua ediția care a fost întreruptă în primăvara anului trecut, la debutul pandemiei din țara noastră.

Pe Ștefan Bănică și Loredana Groza pandemia de coronavirus nu i-a afectat atât de tare, întrucât conturile bancare ale celor doi artiști nu au avut prea mult de suferit. Mai mult de atât, juratul de la Next Star și X Factor România și-a bucurat fanii atunci când a susținut celebrul său concert Te iubesc, femeie! pe 8 Martie la sala Gloria, ocupând doar 30% din capacitatea locurilor disponibile, potrivit regulilor din pandemie.

Ce măsuri de protecție vor fi luate la filmările emisiunii Next Star

Prezentatorul și jurații de la Next Star sunt nevoiți să lucreze aproape fără pauză din cauza situației nefaste în care se află țara noastră în acest moment, în special Capitala care a trecut, de câteva zile, la scenariul roșu în contextul pandemic. Ca niște adevărați profesioniști, cei din echipa Next Star asigură românii că vor lua toate măsurile de precauție necesare pentru buna desfășurare a emisiunii, inclusiv testarea prezentatorului, a juraților, a concurenților și însoțitorilor celor mici, precum și respectarea normelor de igienă și distanțarea socială.

„Prezentatorii și jurații vor fi nevoiți să se testeze, copiii-concurenți și însoțitorii lor, bunici sau părinți, vor avea nevoie de un certificat medical, pentru a fi excluse din start necazurile. Și programul de Revelion a fost filmat în aceleași condiții, cu toții au purtat mască, în pauze, și s-a respectat distanțarea. Vor primi mâncare la pachet, sigilat, li se vor pune la dispoziție dezinfectanți, totul va fi atent supravegheat, pentru ca nimeni să nu se îmbolnăvească”.

Dan Negru și jurații Dorian Popa, Ștefan Bănică Jr și Loredana Groza vor munci timp de 12 ore, zilnic, așa că nu e deloc ușor. Dar ei sunt veterani în televiziune, pe platourile de filmare nu vor fi probleme. În plus, au sărit în sus de bucurie că revin, munca lor înseamnă și bani. Cum concerte nu sunt, televiziunea rămâne, încă o vreme, cam singura și majora sursă de venit, pentru artiști”, au declarat surse din cadrul Antenei 1 pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI