Dieta lui Dragoș Pătraru. Cum a dat jos peste 30 kg și cum arăta înainte de cură

Dieta lui Dragoș Pătraru. Cum a dat jos peste 30 kg și cum arăta înainte de cură
Dieta lui Dragoș Pătraru

Dragoș Iustinian Pătraru s-a născut pe data de , la Ploiești, România. Este de profesie jurnalist, prezentator TV și scriitor român. Acesta este cunoscut ca prezentator al late-night show-ului Starea Nației, emisiune pamflet ce ironizează politicienii. El a slăbit cu cap și a spus și cum. Iată care este dieta lui Dragoș Pătraru.

Dieta lui Dragoș Pătraru. Înainte și după cură

Dragoș Pătraru a divulgat secretele lui în ceea ce privește dieta care l-a ajutat să slăbească, atât într-o emisiune, cât şi într-o carte. Prezentatorul emisiunii „Starea naţiei” de la Prima TV are frumoasa vârstă de 43 de ani. El a slăbit în urmă cu aproximativ 2 ani de zile, perioadă în care a dat jos peste 30 de kilograme. Inițial, în urmă cu vreo 7 ani, acesta avea 122 de kilograme și a ajuns la 89 de kilograme.

 „Am început să mă documentez despre nutriție acum cinci ani, când aveam 122 de kilograme și aveam probleme să duc o frază până la capăt. Studiez acest subiect de peste patru ani și așa am reușit să slăbesc peste 30 de kilograme fără să mă înfometez și fără să mai fiu în pericol de a mă îngrășa la loc.

Am constatat – împreună cu soția mea (Monica Pătraru – n.r.), care e pe cale să devină nutriționist cu acte în regulă și va fi consultant al proiectului – că nimeni nu ne învață cum să mâncăm și ce se întâmplă în corpul nostru când combinăm anumite tipuri de alimente. Indiferent dacă vrem să ne îngrășăm sau să slăbim, mâncăm fără să ne hrănim și ne îmbolnăvim.

Proiectul «Starea sănătății” este despre cum îți poți schimba viața în bine prin adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase. E vorba de prevenție, despre cum ne ocupăm de sănătate când suntem încă sănătoși”, a spus Dragoș Pătraru în urmă cu ceva vreme, potrivit click.ro.

Dieta lui Dragoș Pătraru – slăbit sănătos

Potrivit aceleiași surse Dragoș Pătraru a povestit în urmă cu doi ani, ce dietă a urmat acesta pentru a slăbi 30 de kilograme, pe parcursul a 5 ani de zile. Pe lângă faptul că s-a rezumat la a mânca sănătos, Dragoș a făcut și mult sport pentru a ajunge la greutatea de astăzi:

„Nu există cură de slăbire. Dietele, dintre care am ținut și eu vreo zece, îți fac mult rău. Există doar un mod de viață sănătos și un mod de viață nesănătos. Suntem ceea ce mâncăm. Și suntem suma tuturor obiceiurilor noastre zilnice, nu doar alimentare.

Dacă nu faci mișcare deloc se vede. Nu azi, nu mâine, ci peste cinci ani, peste zece. Iar peste 25 de ani, când deja e prea târziu și ești prea bolnav, te întrebi ce nu ai făcut. Păi mișcare nu ai făcut! Și ai mâncat toate prostiile. Dacă bei doi litri de cola zilnic, în zece ani ai consumat 7.200 de litri.

La fel e cu carnea procesată și cu celebrele «cereale sănătoase». Dacă îi spui cuiva să mestece bine mâncarea, îți va spune că știe. Dar n-o face, că nu are atât de mult timp de pierdut. Timpul acela «pierdut» acum înseamnă mai mult timp adăugat vieții tale”.