Mutare neașteptată în media. Dragoș Pătraru, un nou proiect. Unde îl veți putea vedea

Autor: Alexandra Chivu - 16:36, 29 aug. 2019
Mutare neașteptată în media. Dragoș Pătraru, un nou proiect

Dragoș Pătraru va juca pe două fronturi. Jurnalistul începe un nou proiect video, în același stil cu care ne-a obișnuit, dar și pe alte meleaguri. Unde poate fi văzut de acum?

Mutare în media. Dragoș Pătraru, un nou proiect

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, difuzată din luna august a anului 2018 pe Prima TV, a început un proiect nou. Jurnalistul a ajuns gazda emisiunii de pe Prima după ce TVR a încheiat cu multe vorbe contractul cu echipa lui Dragoș Pătraru, după ce au fost ”puse pe masă” acuzații de cenzură. Acum, jurnalistul se bucură de două proiecte pe placul său: și la Prima, și la Libertatea. Este vorba despre ”Starea Libertății”. Proiectul video se va vedea din 2 septembrie, de luni până vineri.

Mutare neașteptată în media. Dragoș Pătraru, un nou proiect. Unde îl veți putea vedea
Dragoș Pătraru, și la Prim TV, și la Libertatea

Pătraru a început să scrie la ziarul Prahova pe când avea 18 ani. După câteva luni, a ajuns moderatorul emisiunii de sport la radio Contact. Din anul 2008 a fost liderul postului Prahova TV, până în anul 2012. La scurt timp, a ajuns la România TV, unde, din 2013, a început să producă emisiunea ”Starea nației”. Din data de 1 septembrie 2014, show-ul său s-a mutat la TVR. Din 2016 până în 2017, „Starea nației” s-a mutat la Digi 24, de unde a revenit la TVR, dar până în iulie 2018, de unde s-a mutat la Prima TV, unde poate fi găsită și în prezent.

Ce profesie și-au dorit părinții să aibă?

Într-un interviu pentru adevărul.ro, Pătraru a povestit multe despre viața sa, planuri, copilărie, trăiri. Printre acestea, și-a adus aminte și spre ce profesie voiau părinții să se aplece.

„Pe mine mă cheamă şi Iustinian şi mama a vrut să mă facă preot. Eu sunt Pătraru Dragoş Iustinian şi sora mea e Pătraru Draga Ioana, pentru că tata a vrut să avem aceleaşi iniţiale, nu am înţeles de ce, aşa a vrut el. Făcea mult rebus, cred că de acolo i se trage (râde). A vrut mama să mă facă preot, eu am ureche muzicală, am avut şi voce, am cântat ani întregi la cor. Dar bineînţeles că nu s-a lipit treaba asta de mine”, a povestit Pătraru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI