25 nov. 2020 | 19:35

Diego Maradona a murit. Fostul fotbalist lasă în urmă 10 copii îndurerați

Știri generale
Diego Maradona a murit. Fostul fotbalist lasă în urmă 10 copii îndurerați
A murit Diego Maradona. Câţi copii avea, de fapt, marele fotbalist

312 goluri, 588 de meciuri jucate, 10 trofee şi… 10 copii. Diego Maradona, zeul Argentinei, a murit. Fostul mare fotbalist lasă în urmă 10 copii îndureraţi, dar şi milioane de fani şocaţi de vestea tragică.

Diego Maradona a lăsat 10 copii în urmă

Diego Maradona a murit la 60 de ani, lăsând în urmă 10 copii îndureraţi, o carieră în fotbal care nu a putut fi încă egalată, dar şi milioane de fani din întreaga lume care îl plâng pe El D10S. Cu o viaţă marcată de droguri, alcool, nopţi pierdute şi scandaluri de dopaj, fostul mare fotbalist şi-a recunoscut copiii avuţi cu mai multe femei.

Căsătorit o singură dată, cu Claudia Viilafane, din 1984 şi 2004, cei doi au avut împreună două fete: Giannina (31 de ani) şi Dâlma (33 de ani). Imediat după despărţire, Maradona l-a recunoscut pe Diego Sinagra, născut în 1986, la Napoli. Jana este dintr-o relaţie cu Valeria Sabalain, în timp ce Diego Fernando este fiul care s-a născut din relaţia cu Veronica Ojedo.

În Cuba, acesta a avut patru copii: Joana, Lu, Javielito şi Harold. De asemenea, fostul mare fotbalist ar fi mai fi avut un fiu, în La Plata. Între anii 2000 şi 2005, El D10S a petrecut mai multe perioade de timp în Cuba, unde a urmat tratamente pentru a scăpa de dependenţa de cocaină.

“Maradona are patru copii în Cuba cu care ţine legătura. Trebuie să vorbesc cu Diego care deocamdată nu i-a recunoscut, însă îşi va asuma responsabilităţile ce-i revin”, a asigurat avocatul starului argentinian, Matiaş Morla, în urmă cu doi ani.

Avocatul nu a precizat numele, sexul sau vârsta, menţionând doar că aceştia provin din relaţiile lui Maradona cu trei femei.

Care a fost ultima dorinţă a starului argentinian

Pe 30 octombrie, Diego Maradona împlinea 60 de ani, ocazie perfectă pentru a mărturisi, fără să ştie, ultima dorinţă.

“Visez să mai înscriu un gol Angliei, dar cu mâna dreaptă”, a spus acesta, rememorând unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei sale.

Meciul legendar a fost cel dintre Mexic şi Anglia (2-1), în sfertul de finală al Campionatului Mondial din 1986. Atunci, Maradona a marcat cele două goluri ale echipei sale. Primul a rămas în istorie: a atins subtil mingea cu mâna stângă.

“Nu regret niciun moment acel gol cu mâna, nu-l voi regreta nici mâine, nici peste 10 sau 20 de ani şi nici măcar pe patul morţii. Cu mâna stângă am făcut tick-tick şi mi-am pus capul în spatele ei. Ei au strigat: Mâna, mâna! Ce mâna? Gol! Gol! La revedere!”, spunea Maradona.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cea mai mare problemă a șoferilor români. Greșeala e adesea fatală
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit un celebru milionar din România! A fost un tenismen profesionist. Dumnezeu să-l odihnească!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro