Maradona, operat de urgență la cap. Ce i-au descoperit medicii la analize

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

UPDATE, ora 22:00 / Problemele de sănătate ale lui Diego Maradona sunt mult mai serioase decât s-a crezut inițial. Medicii au descoperit existența unui hematom subdural, iar fostul mare fotbalist va fi operat la cap. Intervenția chirurgicală se va face de urgență și ar putea avea loc chiar în această noapte!


Diego Maradona are din nou probleme de sănătate și a fost internat în spital la doar trei zile după ce a împlinit 60 de ani. Conform informațiilor oferite de doctorul personal al fostului mare fotbalist, ar fi vorba despre o depresie. Maradona a fost negativ la testul pentru noul coronavirus, dar va să sta internat cel puțin până la finalul săptămânii. Medicii sunt convinși că starea s-a agravat și din cauza tensiunii pe care „El Pibe d’Oro” a avut-o la ultimele meciuri. Este antrenor la Gimnasia La Plata, care în weekend a avut primul meci după o pauză de mai bine de șapte luni. Provocată de pandemia de coronavirus. A fost o victorie cu 3-0, pe propriul teren, împotriva celor de la Patronato.

Diego Maradona, internat pentru că ar fi în depresie! Ce spune medicul său despre dependența de droguri

„Diego nu părea să se simtă bine. Este un pacient cu multă presiune în viața sa și trebuia ajutat. Este foarte dificil să fii Maradona. Cei din jurul lui au remarcat că era depresiv și au decis că e mai bine să se interneze, să aibă un punct de vedere medical despre starea lui”, a declarat medicul lui Maradona, Leopoldo Luque.

Diego Maradona a câștigat Campionatul Mondial cu Argentina în 1984

Vestea internării lui Maradona a provocat și foarte multe zvonuri legate de dependența acestuia de droguri. Mai multe publicații au scris despre această variantă ca motiv al spitalizării, dar Leopoldo Luque a negat ferm. A precizat că nu este vorba despre dependența de droguri și nici despre coronavirus, o altă ipoteză sugerată.

„Nu are legătură cu coronavirusul. Nu știu numărul exact de zile cât va sta în spital, dar va fi la clinică cel puțin trei zile, pentru a-l face bine. Diego nu e genul care acceptă ușor ajutorul, așa că a trebuit să-l forțăm un pic. Nu e niciun centru de dezintoxicare, nu e cazul acum. Neg categoric recidiva vreunei dependențe”, a mai spus Leopoldo Luque.

La un meci disputat de Gimnasia în februarie 2020, cu puțin timp înainte de oprirea campionatului, Maradona a stârnit controverse. A fost filmat în vreme ce primea o pastilă de la oamenii din staff-ul său, chiar în timpul unui meci. Ba mai mult, un alt om din staff s-a pus în fața camerelor în timp ce Diego lua respectiva pastilă. S-a scris și atunci că ar fi vorba despre droguri.

„Am fost dependent de droguri, sunt dependent de droguri și voi fi. Pentru că dependentul de droguri nu este iertat pentru nimic” (Diego Maradona, pentru Marca, în aprilie 2020)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI