Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții

Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții.

Dinții pot simboliza anumite aspecte de-ale noastre pe care nu le recunoaștem, posibil ca ego-ul să fie provocat. Ce înseamnă potrivit dicționarului de vise, dacă visezi că îți cad dinții?

Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții

Visele că îți cad dinții par a fi cele pe care le primim cel mai des și sunt nu doar înfricoșătoare și șocante, ci lasă și o imagine durabilă în mintea noastră. Cum le putem interpreta?

Visul în care îți cad dinții reflecta o stare de anxietate și de frică în legătura cu imaginea pe care o au ceilalți despre noi înșine. Mai poate însemna frica de a fi respinși, impotența sexuală sau teama de consecințele îmbătrânirii. Visele în care îți cad dinții mai pot fi interpretate făcând referire la frica de a nu te simți rușinat/ă sau de a nu te face de râs în anumite situații. Astfel de vise, reliefează grijile proprii și anxietatea.

Semnificații pozitive ale viselor în care cad dinți

  • În cazul în care dintele cade în timpul mesei – reprezintă simbolul faptului că vei oferi și primi dragoste și atenție celor din jur
  • Când dintele cade în urma unei operații – înseamnă că îți vei acorda timp pentru a te vindeca, a ierta pe cineva, te vei concentra pe viitor și vei vrea să lași în urmă suferința.
  • Când visezi că îți cade un dinte ciobit, înseamnă că îți dorești să îți îmbogățești cunoștințele, să înțelegi cât mai multe aspecte în legătură cu un anumit subiect, să afli răspunsuri la întrebări relaționate cu teme care te interesează în mod deosebit.

Semnificații negative ale viselor în care cad dinți

  • Când visezi că îți cad dinții, poate să însemne pierderea puterii.
  • Când dintele îți cade din cauza unei lovituri – înseamnă că vei avea un sentiment intens al pierderii, cu privire la planul financiar.
  • Atunci când visezi că îți cade un dinte cariat, înseamnă că vei întâmpina tensiuni mari în legătură cu un proiect.
  • Când visezi că îți cade un dinte galben, reprezintă faptul că în viitorul apropiat nu vei comunica prea mult cu cei din jurul tău, nu vei acorda atenție vieții sociale, stima de sine iți va fi foarte scăzută.
O fată care cade printre nori.
Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cad dinții.
  • Când visezi că îți cade un dinte în palmă, înseamnă că îți vei face planuri, dar dorințele tale nu se vor materializa din cauza faptului că te vei confrunta cu anumite afecțiuni.
  • Când scuipi în vis dintele care îți cade, este un semn de boala, cineva din familie este predispus la a se îmbolnăvi.
  • Când visezi că îți cade un dinte care te-a durut, înseamnă că în perioada următoare vei avea o imagine distorsionată despre propria persoana, nu vei avea suficienta încredere în tine.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI