Diana Șoșoacă, un nou derapaj la adresa lui Raed Arafat: ”Armata lui va intra peste noi şi ne vaccina obligatoriu”

Diana Șoșoacă, un nou derapaj la adresa lui Raed Arafat: ”Armata lui va intra peste noi şi ne vaccina obligatoriu”
Diana Șoșoacă, mesaj incredibil la adresa lui Raed Arafat

Diana Șoșoacă vine cu un nou mesaj pentru Raed Arafat. Senatorul aduce acuze grave la adresa Secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne din România. Cuvintele acestea sunt incredibile! Ce le-a spus românilor că va face Arafat?

Diana Șoșoacă, acuze grave la adresa lui Raed Arafat

Diana Șoșoacă a vorbit în cursul zilei de joi în plenul Parlamentului despre dictatura sanitară impusă în România. Aceasta a susținut că dictatura urmează să fie dublată de o alta militară, odată cu instalarea guvernului condus de generalul Nicolae Ciucă.

Senatorul a declarat că se gândește intens la proiectului lui Raed Arafat cu armata acestuia de 90.000 de afgani și imigranți care va intra peste români în case. Afirmațiile șocante ale sale nu s-au oprit aici! Cea din urmă a mai subliniat că armata ce va sta la mâna Secretarului de Stat în Ministerul Afacerilor Interne urmează să vaccineze poporul obligat.

”Mă gândesc la proiectul domnului Raed Arafat”

”Mă gândesc la proiectul domnului Raed Arafat, cu armata lui de cei 90.000 de afgani şi tot felul de imigranţi, care va intra peste noi în case şi ne vaccina obligatoriu”, a afirmat Şoşoacă, anunţând ”nesupunere civică” dacă se va impune certificatul verde, potrivit News.

”Domnule general Ciucă, într-o cu totul altă situaţie sanitară poate ar fi fost bine un pic de dictatură militară, aici prin Parlament. Dar în condiţiile unei dictaturi sanitare, să avem şi dictatură militară, nu mai gândesc decât la proiectul domnului Raed Arafat, cu armata lui de cei 90.000 de afgani şi tot felul de imigranţi care va intra peste noi în case şi ne vaccina obligatoriu”, a declarat, joi, Diana Şoşoacă, în plenul Parlamentului.

Se anunță noi proteste

Diana Șoșoacă a anunțat noi proteste în cazul în care se va impune certificatul verde obligatoriu la locul de muncă. Senatorul promite că dacă se va petrece acest lucru, toată lumea va avea în fața ochilor cea mai mare nesupunere civică prin care poporul român își va redobândi libertatea, amintind ulterior de 1 Decembrie.

”Vă spun în calitate de jurist că există dreptul la nesupunere civică. În momentul în care veţi avea paşaportul verde, sau poate instituiţi paşaportul kaki, aprobat în Parlament şi veţi impune vaccinarea obligatorie, vă spun eu personal voi scoate cât de mulţi români pot în stradă şi cred că şi George Simion la fel şi aveţi cuvântul meu că veţi avea parte de cea mai mare nesupunere civică prin care poporul român îşi va redobândi libertatea, că tot vine 1 Decembrie”, a mai declarat Diana Şoşoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI