Declarațiile halucinante pentru care senatoarea Diana Șoșoacă va fi audiată. Procurorii s-au pregătit

Declarațiile halucinante pentru care senatoarea Diana Șoșoacă va fi audiată. Procurorii s-au pregătit
Declarațiile halucinante pentru care senatoarea Diana Șoșoacă va fi audiată în curând

Diana Șoșoacă va fi audiată într-un dosar în care este cercetată penal de către procurorii DIICOT pentru zădărnicirea combaterii pandemiei de coroanvirus.

Declarațiile halucinante pentru care senatoarea Diana Șoșoacă va fi audiată

Iată ce declarații halucinante a făcut, recent:

„Modifică genomul uman! Ceea ce înseamnă că modifică structura voastră, vă scurtează viața! Dau sterilitate pe trei generații Vă condamnați copiii la moarte! Știți care sunt riscurile dacă vă vaccinați? Jos masca, jos masca! Este cea mai mare minciună a secolului! Nu există niciun infectat, doar pe hârtie!

Iohannis cu Orban și cu toți ăștia se vaccinează… să știți că ăla nu e tot același vaccin pe care ni-l aplică nouă, să fiți foarte siguri! Uite, vă spun io!

Romexpo, Letcani, Ana Aslan și toate celelalte spitale modulare, toate astea sunt abatoare ale poporului român pentru că acolo se va face vaccinare forțată”, spunea Șoșoacă.

„Unul nu mai iese pe stradă dacă vă permiteți să legalizați discriminarea și dictaturaaa! (…) Stai în casă, salvează vieți, nu mergi la spital, acesta a fost semnalul pe care mulți nu l-au înțeles. S-au dus la spital și și-au găsit moartea acolo”, a mai susținut Diana Șoșoacă. 

A blocat activitatea unui centru de vaccinare

Astfel, dosarul în care e reclamată Diana Șoșoacă ajunge pe masa procurorilor DIICOT. Parchetul General, cel care a început investigația, a decis că ancheta e de competența parchetului antimafia, întrucât plângerea penală care stă la baza dosarului a fost completată cu acuzații ce pot fi investigate numai de DIICOT.

Această investigație a început după ce, în septembrie, mai exact în data de 8 septembrie, un grup de protestatari condus de Diana Șoșoacă a blocat accesul într-un centru de vaccinare din județul Iași. În ziua respectivă, conform directorului Direcției de Sănătate Publică Iași, doctorul Vasile Cepoi, nu s-a vaccinat nimeni.

Potrivit spuselor lui Vasile Cepoi, oamenii au fugit speriați și nimeni nu s-a mai vaccinat:

„Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită”.

De precizat este că până la ora actuală nimeni nu a fost pus sub acuzare.

„Minciuna carantinării localităţilor din România! Oamenii nu ştiu că sunt carantinați! Totul este o minciună! Cifrele sunt false! Raportările sunt false! Totul pentru bani şi crimă”, a a mai afirmat Diana Şoşoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI