Diana Șoșoacă se va înfuria. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu dosarul morții lui Bogdan Stanoevici

Diana Șoșoacă se va înfuria. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu dosarul morții lui Bogdan Stanoevici
Diana Șoșoacă se va înfuria când va afla decizia finală a Parchetului

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a stârnit foarte multe controverse. Printre cele mai vocale persoane care au contestat motivul invocat de medici este avocata Diana Șoșoacă, care a susținut din răsputeri că nu virusul nemilos l-a ucis. Iată ce verdict a dat Parchetul în dosarul morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă se va înfuria când va afla.

Decizia finală a Parchetului în dosarul morții lui Bogdan Stanoevici. Diana Șoșoacă se va înfuria

Actorul Bogdan Stanoevici a murit pe 12 ianuarie, după câteva săptămâni bune în care s-a luptat cu virusul care face ravagii în întreaga lume. Acesta era un personaj extrem de cunoscut și pentru faptul că era un critic înrăit al măsurilor de prevenție împotriva Covid-19 noului coronavirus, participând la diferite proteste anti-mască. Se pare că a murit răpus chiar de virusul de care nu se temea deloc.

Diana Șoșoacă, una dintre persoanele care nu cred în existenţa Covid-19, nu a fost deloc de acord cu decizia luată în cazul morții acestuia. Ea a fost hotărâtă să demonstreze că motivul morții lui Stanoevici nu are nicio legătură cu virusul nemilos, astfel că a cerut o autopsie de urgenţă. Plângerea a fost făcută către Parchetul General. Recent, Parchetul a dat decizia finală în cazul morții actorului, iar avocata Diana Șoșoacă se va înfuria când va afla ce s-a decis.

„PENTRU TOȚI „DEȘTEPȚII ” DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPĂ INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECȚIUNI DE O VIAȚĂ CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARATA CĂ LA 45. M-A RUGAT SĂ LUPT PÂNĂ LA CAPĂT ȘI SĂ NU MĂ LAS. AVIZ AMATORILOR ȘI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTEȚI OMORÎ PE TOȚI!”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook, la acel moment.

Parchetul a decis: „Nu există suspiciuni!”

Diana Șoșoacă se va înfuria când va afla că dosarul de moarte suspectă a fost clasat. Conform unor surse gândul.ro, Parchetul a clasat cazul deschis la cererea Dianei Șoșoacă în privința morții lui Bogdan Stanoevici. Motivația a fost aceea că „nu există suspiciuni!”. Procurorul de caz a decis acest lucru, după ce au fost analizate toate actele medicale din timpul internărilor regretatului actor.

La momentul în care Diana Șoșoacă a făcut acele acuzații, ea a fost contrazisă, pe lângă medici, și de către apropiații actorului. Aceștia au suținut că infecția de la stomac a fost vindecată, însă complicațiile pulmonare provocate de Covid-19 i-au fost, din păcate, fatale. Acum, când se pare că decizia finală a fost luată, Diana Șoșoacă sigur se va înfuria la aflarea veștii.