Diana Șoșoacă, reacție uluitoare în Valea Jiului: ‘Sunt asasini! Vor muri dacă suntem uniți’

Diana Șoșoacă, reacție uluitoare în Valea Jiului: ‘Sunt asasini! Vor muri dacă suntem uniți’
Diana Șoșoacă, la protestul minerilor din Valea Jiului. Reacția sa în fața evenimentului

S-au văzut fără bani la jumătatea lunii și din 17 februarie refuză să mai intre în subteran. Sunt oameni din trei mine din Valea Jiului. După protestul lor au aflat și ce se ascunde în spatele acestei întârzieri ale salariilor. Complexul energetic de care aparțin, aflat în insolvență, cu datorii de 1 miliard de euro, nu mai are bani pentru remunerarea muncii lor. Le-a fost promisă leafa pe următoarele trei luni. Pentru perioada de după nu se cunosc detalii. Astăzi, s-a alăturat manifestației Diana Șoșoacă, fost senator AUR.

Protestul minerilor din Valea Jiului a luat amploare. Diana Șoșoacă s-a alăturat

Diana Șoșoacă a fost primită cu aplauze la Lupeni de rudele minerilor, cărora le promite soluții. Aflată în mijlocul mulțimii, aceasta nu a ținut cont de distanțare socială și a îmbrățișat câteva femei, pentru a le alina supărarea. Ea spune că va încerca să intre în subteran pentru a-i convinge pe lucrători să iasă la suprafață.

„Încerc să intru acolo, da? Nu mai plângeți. Încerc să vă ajut cu ce pot. Să știți că există soluții. Nimeni nu poate să înţeleagă. Sunt mamă și știu ce înseamnă. Încerc să fac tot ce îmi stă în putință. Să știți că există posibilitatea ca toate minele din țară să funcționeze. Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Să se dea drumul la toate minele din țară, pentru că există soluții economice. Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici! Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluții, credeți-mă!”, a promis Diana Șoșoacă oamenilor.

„Fasciștii sunt la putere în România”, a strigat fostul membru AUR

„Nu ştiu dacă ştiţi, dar inclusiv Miniterul Industriilor şi Energiei au această soluţie pe masă. De patru ani de zile se încearcă şi vă spun, că s-ar putea da drumul la toate minele din România, iar dumneavoastră aţi putea avea trei-patru mii de euro salariu, ca în Germania. Ăsta este adevărul şi nu vă mint. Ştiu ce salarii aveţi. Germania a oprit la un moment dat toate minele. Zece ani de zile, vezi Doamne, energie verde.

Energie vedere care se bagă acum în România, ceea ce nu li se spune românilor este că acestă energie verde costă incomensurabil de mult şi se pot recupera banii în enorm de mult timp. Noi nu mai avem timp, pentru că noi murim de foame în România. Ne mor copiii şi dacă nu ne mor pleacă peste hotare. (…) Hoţi şi trădători. Guvern de orientare fascistă. Îmi asum ce spun. Fasciştii sunt la putere în România”, a completat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI