Diana Șoșoacă, reacție halucinantă după aterizarea elicopterului american: ”Suntem cobai”

Diana Șoșoacă, reacție halucinantă după aterizarea elicopterului american: ”Suntem cobai”
Diana Șoșoacă, reacție halucinantă după aterizarea elicopterului american: ”Suntem cobai”

Diana Șoșoacă a comentat incidentul de ieri, în care un elicopter SUA a aterizat de urgență în piața Charles de Gaulle.

Diana Șoșoacă, reacție halucinantă după aterizarea elicopterului american

Ea a declarat că autoritățile din România pun interesele partenerilor strategic deasupra celui național și al protejării populației.

Senatoarea a fost revoltată de faptul că aparatele de zbor ale armatei americane au primit aprobare să zboare în România la o înălțime atât de mică.

„Despre cum poți fi rănit sau omorât de un elicopter în București!

Cine plătește????

Era cumva parada pt 4 iulie sau pt 14 iulie? Ziua Americii sau ZIUA Franței sărbătorită de parteneri?

Cine permite și de ce ca elicopterele sa facă exercitii deasupra Bucureștiului, atât de aproape de sol? Noi mai avem autorități aeriene?

Noi mai contam sau suntem cobai pt absolut oricine și pentru partenerii strategici?

CINE RĂSPUNDE????”, a scris Diana Șoșoacă pe Facebook.

Un elicopter american a aterizat de urgență în centrul Capitalei, din cauza unor defecțiuni majore a cutiei de transmisie.

Ce a declarat șeful Forțelor Aeriene

În acest caz s-a deschis o anchetă, iar elicopterul se află deja la o bază militară pentru a fi supus unei expertize tehnice.

La 300 de metri altitudine de sol, deciziile se iau nu în secunde, ci în maximum o secundă. O spun specialiștii în pilotaj. Mai mulți piloți cu experientă de zeci de ani în domeniu sunt de părere că echipajul elicopterului de luptă Black Hawk a acționat corect. Iar faptul că aparatul de zbor a atins cu rotorul doi stâlpi este nimic față de tragedia evitată.

A fost evitată o tragedie, în primul rând datorită nivelului de pregătire al profesionalismului pilotului american, dar și datorită modului în care a fost pregătită această misiune în comun de către militarii români și americani, dar și împreună cu celelalte elemente ale sistemului național de apărare implicate în pregătirea unui asemenea eveniment. 

Mi-aș permite să spun că pentru o trecere la verticală ca aceasta, unde sunt implicate 67 de aeronave, măsurile de coordonare și de siguranță sunt deosebite, sunt privite cu foarte mare atenție și, din fericire, urmate la literă așa cum s-a dovedit astăzi”, a declarat șeful Forțelor Aeriene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI