Diana Șoșoacă, propunere categorică în Parlament. Cum a lovit televiziunile din România

Diana Șoșoacă, propunere categorică în Parlament. Cum a lovit televiziunile din România
Diana Șoșoacă, propunere controversată în Parlament

Diana Șoșoacă vine cu o nouă propunere controversată în Parlament. Cum a lovit televiziunile din România fosta senatoare a partidului Alianța pentru Unirea România?

Diana Șoșoacă lovește televiziunile din România

Diana Șoșoacă a luat cuvântul la dezbaterile în privința formei finale a bugetului pentru anul 2021. Diana Șoșoacă a venit din nou cu comentarii și propuneri controversate pentru unii și foarte categorice. Fosta senatoare AUR a susținut că ar fi util să se ia bani de la televiziuni pentru a completa sumele în privința alocațiilor. „În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații” a spus Diana Șoșoacă.

De asemenea, a adus în prim-plan și evenimentul delicat mult discutat în zilele acestea – protestul minerilor. „Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți. Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.” a mai spus senatoarea.

Liderul formațiunii Alianța pentru Unirea Românilor a vorbit și el la microfonul Parlamentului, acuzând guvernanții că au respins toate amendamentele depuse și nu a luat în considerare nicio observație sau inițiativă care aducea modificări în cadrul bigetului.

„Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă”

„Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendamente. Ne facem că facem.

Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic. Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR. Asta nu e tot populism? Banii de la partie de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a declarat George Simion.

– Diana Șoșoacă, dată afară din AUR

„Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului. Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI