Diana Șoșoacă, prima reacție după ce Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-covid-19: ”Cine știe când s-o fi vaccinat?!” (exclusiv)

Diana Șoșoacă, prima reacție după ce Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-covid-19: ”Cine știe când s-o fi vaccinat?!” (exclusiv)
Ce a spus Diana Șoșoacă după ce a auzit că Patriarhul Daniel și-a făcut vaccinul împotriva COVID-19?

Diana Șoșoacă vine cu prima reacție după ce s-a aflat că Patriarhul Daniel s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Aceasta rămâne fermă pe poziție și după ce a aflat această veste. Ce a spus despre șeful Bisericii?

Diana Șoșoacă, reacție după vestea că Patriarhul Daniel s-a imunizat

Diana Iovanovici Șoșoacă rămâne una din cele mai cunoscute figuri publice din România care susține că nu își dorește să se vaccineze împotriva COVID-19. Aceasta este în special iubită de un număr de români pentru principiile sale și pentru discursul tăios de la care nu s-a abătut de la prima apariția în vizorul românilor și până acum.

S-a aflat de curând că Patriarhul Daniel s-a decis să se imunizeze. Diana Șoșoacă a aflat de acest lucru și a declarat că nu va imita gestul șefului Bisericii. Senatoarea vine cu o primă reacție după ce s-a anunțat public faptul că patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și-a administrat serul împotriva coronavirus.

„Este strict opțiunea dânsului. Din câte știu eu, Patriarhul este un om matur, care poate lua cele mai bune decizii pentru propria persoană. Pe de altă parte, Patriarhul a fost miercuri seara în Parlament, la ședința noastră festivă, cine știe când s-o fi vaccinat?!, s-a întrebat retoric Diana Șoșoacă.

„Nu există certitudinea că vaccinându-ne vom întrerupe transmisia acestei boli”

Ea spune foarte ferm faptul că nu va imita gestul înaltei fețe bisericești și va rămâne astfel neclintită în fața credințelor sale, militând în continuare pentru lucrurile pentru care este deja extrem de cunoscută.

Cea din urmă a subliniat faptul că există persoane vaccinate care continuă să se îmbolnăvească sau să transmită virusul, considerând că nu vaccinul este cheia pentru finele crizei sanitare.

„În ceea ce mă privește, poziția mea rămâne aceeași: nu mă vaccinez! Nu am nimic împotriva celor ce au decis să se vaccineze, dar eu personal nu o voi face. În continuare, autoritățile nu au reușit, și aici nu mă refer doar la cele din România, dar și la cele din alte țări, europene în primul rând, să facă dovada certitudinii că folosind acest vaccin situația se îmbunătățește.

Dimpotrivă, avem persoane vaccinate care continuă să se îmbolnăvească sau să transmită boala, deci nu există certitudinea că vaccinându-ne vom întrerupe transmisia acestei boli.

Nu mai departe de zilele trecute, Austria a decis să reintroducă carantina, și pentru cei nevaccinați, dar și pentru cei vaccinați! Și atunci, vă întreb și mă întreb, și-i întreb pe toți ceilalți, despre ce fel de certitudini discutăm atunci când vorbim despre vaccinare?, mai susține senatoarea independentă, pentru impact.ro. 

Urmăriți Playtech.ro și pe