Diana Șoșoacă, păcălită de mesajul lui Donald Trump. Postarea ei a devenit viral în România

Diana Șoșoacă, nouă postare controversată

Diana Șoșoacă revine în atenția românilor cu altă postare controversată. Aceasta a fost dată afară din formațiunea în care activa, dar cu toate astea nimeni și nimic nu-i scapă, deși este dezamăgită de atitudinea unora din foștii colegi.

Diana Șoșoacă, postare incredibilă pe rețelele de socializare. Cum a fost păcălită de mesajul lui Donald Trump?

Diana Șoșoacă a fost dată afară din formațiunea în care credea cu tot sufletul, iar acum e ținta ironiilor românilor după ce a crezut că Donald Trump i-a transmis un mesaj public de susținere.

„Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!”/”A fost trist să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă. O greșeală imensă”, este mesajul pe care Trump i l-ar fi adresat senatoarei.

Contul de pe care a fost făcută postarea e evident un fals din multe considerente, dar mai ales din simplul fapt că fostul președinte al Statelor Unite ale Americii nu mai are acces la contul său, după ce Twitter a decis suspendarea sa pentru distribuirea de știri false și incitare la violență.

 Ironiile românilor

„Thank you, Mr. President!”/”Mulțumesc, domnule președinte”, este mesajul pe care Diana Șoșoacă l-a postat alături de poza trucată. Comentariile ironice încă mai curg lin la răspunsul avocatei.

„Xi Jinping si Putin au fost foarte intristati si au spus ca e inacceptabil asa ceva! Sint curios ce masuri vor lua impotriva tarisoarei! Oricum vom fi de partea Dianei!”, „Doamna Diana și Domnu Donald – doi martiri ai neamului!”,

„Felicitări, doamnă senator! vă dați seama, dacă și Trump vă susține o să ajungeți departe, cine știe, poate chiar până la Casa Albă!”, au fost doar câteva din mesajele primite de internauții puși pe șotii.

Diana Șoșoacă, dată afară din AUR

”Am vorbit cu mai mulți colegi din AUR și mi-au zis că s-a întâmplat cu acceptul lui George Simion (…) Toată lumea este dezamăgită și de George, adevărul este că nu m-am așteptat. Nu știu dacă l-ați auzit astăzi, dar este un fel de adio, dar rămân cu tine (…) Eu nu am primit o înștiințare cu privire la excluderea mea din partid, nu mi-a fost adus la cunoștință niciun act (…) La Țebea, la mormântul lui Avram Iancu, pe pământ sfânt, l-am pus să jure că nu va trăda poporul român. Și a jurat”
Diana Ivanovici Șoșoacă (Sursa: România TV)

Context: AUR i-a retras în mod oficial sprijinul politic Dianei Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI