Diana Șoșoacă nu se lasă. Ce vrea să facă după ce a fost dată afară din AUR

Diana Șoșoacă nu se lasă. Ce vrea să facă după ce a fost dată afară din AUR
Diana Șoșoacă, acțiuni după ce a fost dată afară

Controversa continuă! Ce vrea să facă acum Diana Șoșoacă după ce a fost dată afară din AUR în urma unor evenimente? Care sunt acțiunile neînțelese ale avocateide unii dintre români? Ce se întâmplă acum cu statutul său în viața controversată pe care a ales-o?

Ce face acum Diana Șoșoacă?

Senatoarea Diana Șoșoacă a marcat în cursul zilei de miercuri faptul că a fost exclusă din partid, susținând că va formula plângere la adresa lui Sorin Lavric. După cele înfăptuite aceasta susține că singura șansă ca ea să mai fie parte a formațiunii la care a aderat până acum este ca Lavric, Claudiu Târziu și Dan Tănasă să fie exluși.

”Până la acest moment eu nu am primit vreo înștiințare, nu există vreun comunicat cu privire la excluderea mea din partid, ci există un comunicat că mi s-a retras sprijinul politic care nu este semnat iar mie nu mi-a fost adus la cunoștință niciun act. (…)

Nu le dau eu sfaturi juridice, a încetat acest ajutor al meu. Abia dupa ce îmi este ascultată și mie opinia poți să ceri această schimbare și apoi trebuie votată de plen. Sunt destui pași. Ei s-au grăbit”, a spus Diana Șoșoacă despre excluderea sa de AUR, arată antena3.ro. 

De ce a fost dată afară din Alianţei pentru Unirea Românilor?

Conducerea AUR a confirmat în data de 10 februarie excuderea acesteia din grupul parlmentar Alianţei pentru Unirea Românilor. Totul s-a petrecut după un moment în care aceasta susținea că vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea națională a poporului român”.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, precizează Biroul Național de Conducere.

Diana Șoșoacă a adăugat: „Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului. Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”

Ulterior, Diana Șoșoacă a mai postat pe Facebook un alt mesaj: „Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, Senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau „politically correct”?”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI