Diana Șoșoacă, jignită grav după scandalul cu jurnaliștii italieni: ‘Parlamentarii trebuie să aibă aviz de la psihiatru’’

Diana Șoșoacă, jignită grav după scandalul cu jurnaliștii italieni: ‘Parlamentarii trebuie să aibă aviz de la psihiatru’’
Si premierul s-a exprimat dupa scandalul din biroul senatoarei

Scandalul cu Diana Șoșoacă a provocat un adevărat val de reacții, atât din partea celorlalți politicieni, cât și din partea opiniei publice. Incidentul a fost unul cu adevărat șocant, care s-a lăsat cu intervenția poliției. Totul a început după ce câțiva jurnaliști italieni au vrut să îi ia un interviu Dianei Șoșoacă, însă lucrurile au evoluat și totul s-a lăsat cu intervenția forțelor de ordine.

Ce spune un deputat PNL după scandalul cu Diana Șoșoacă

Deputatul PNL Gigel Știrbu a vorbit despre incident, spunând că se gândește serios să voteze o inițiativă legislativă care se află în Camera Deputaților și care prevede ca un parlamentar să nu fie validat până nu obține un aviz de la psihiatru.

„Ştiu că domnul premier Ciucă a solicitat un punct de vedere din partea MAI, asta înseamnă că ministrul Bode va solicita o anchetă cu privire la comportamentul acestor poliţişti.

Eu cred că a provocat acest scandal pentru că se hrăneşte din astfel de episoade. Am avut o discuţie cu mai mulţi colegi ai mei.

Mă gândesc foarte serios să votez o iniţiativă legislativă care se află în Camera Deputaţilor, care prevede că nu poate fi validat un parlamentar până nu are un aviz de la un medic psihiatru”, a declarat Gigel Știrbu.

El a continuat spunând că nu ar fi un lucru subiectiv,  însă senatoarea Diana Șoșoacă nu este la primul derapaj de comportament.

Ce s-a întâmplat cu jurnaliștii italieni

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 a anunțat că soțul senatoarei Diana Șoșoacă este urmărit penal pentru că a a gresat un polițist.

„l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliție”, susțin procurorii.

Polițistul fusese chemat de senatoare după ce a avut un conflict cu jurnaliștii de la televiziunea RAI, care veniseră pentru interviu.

„Au refuzat să îmi acorde protecție”. „Am fost atacată de un reporter de la RAI 1, așa zice ea, nu se știe cine este.

Aia m-a atacat pe mine, m-a lovit, soțul meu a luat-o de mână să o arunce afară din casă și Poliția l-a imobilizat pe soțul meu, l-a dat cu capul de ușă, ca să nu își apere soția”, a susținut Diana Șoșoacă pentru Libertatea.

Totuși, polițiștii susțin cu totul altceva și spun că soțul senatoarei a bruscat un om am legii.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4” și a fost întocmit un dosar penal „în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”.

Mai precis, polițiștii au reclamat că soțul Dianei Șoșoacă l-a bruscat pe unul dintre oamenii legii veniți la fața locului.

Urmăriți Playtech.ro și pe